Steam Yükleme ekranında kalıyor

İndikten sonra biraz daha açık bir şekilde anlatabilir misiniz?

Ayrıca Steam inmiyor.

İndikten sonra biraz daha açık bir şekilde anlatabilir misiniz?

Ayrıca Steam inmiyor.

1. "Yerel ağ bağlantısı”nı sağ tıklayarak “özellikler”i seçiniz...
  2. Açılan menüde 'otomatik olarak bir IP adresi al' ve “DNS sunucu adresini otomatik olarak al” bölümlerini işaretledikten sonra “tamam”a tıklayın.

Anlamadım hocam?

Klasörü?

DNS ayarı nasıl otomatik yapılır?
bilgisayarınızın “denetim masası”na girdikten sonra “ağ bağlantıları”nı tıklayınız.

Nereden yapacağım.

Ya da sol alttaki Windows tuşuna sağ tıkla ayarlara tıkla ağ ve internete tıkla Ethernet'e tıkla ağ a tıkla aşağı in IP ayarlarında ilk sıradaki yere düzenleye tıkla otomatik DHCP ise el ile girilene tıkla 8. 8. 8. 8 yap olmazsa 8. 8. 4. 4 yap el ileyse otomatiğe al. Başka da aklıma bir şey gelmiyor modemi resetle bu da olmazsa.

Nereden yapacağım.

Başka sorun olursa yardım etmeye çalışırım. Bunu yapınca büyük ihtimalle sıkıntın çözülür.

Dosya Ekleri

• 1691049929449.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Hocam Wallpaper Engine durmadan çalışıyor bu yüzden yükleme yapamıyorum. Klasör boş olmalıdır diyor ve dosyayı silemiyorum Wallpaper Engine çalıştığı için görev yöneticisindende kapattım.

Ama silinmiyor bir türlü.

Nereden yapacağım.

Oradan yapamazsan da en basit yapılma arama motoruna ağ bağlantılarını görüntüleye tıkla internetine sağ tıkla özelliklere gir internet protokolü sürüm 4'e çift tıkla, lk başta 8 8 8 8 yap olmazsa 8 8 4 4 yap.

Ne silinmiyor?

Hocam bilgisayarı sıfırlasam düzelir mi zaten sıfırlayacaktım.
Hocam silinmeme sorunu Wallpaper Engine çalışıyor diyor görev yöneticisindende kapattım ama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…