MehmeTR_07 Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Cihazımda çok değişik bir uygulama var. Böyle bir uygulama yüklemedim. Ayrıca Denetim Masası'ndan silmeye çalıştığımda silinmiyor. Adı: Uo vbcv b mlşi, ğ. 6,0 yayımcı: Google/Chrome
Cihazımda çok değişik bir uygulama var. Böyle bir uygulama yüklemedim. Ayrıca Denetim Masası'ndan silmeye çalıştığımda silinmiyor. Adı: Uo vbcv b mlşi, ğ. 6,0 yayımcı: Google/Chrome
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 Revo Uninstaller ile deneyebilirsiniz. Resim atabilir misiniz? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS MehmeTR_07 Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 Program kaldır veya değiştir kısmından silmeye çalışıyorum. Normal bir uygulamayı kaldırırken önce yönetici izni isteyip kaldırma programı açılıyor. Fakat bu uygulamada ne yönetici izni istiyor nede kaldırma uygulaması açılıyor. Artı 0 Eksi
Program kaldır veya değiştir kısmından silmeye çalışıyorum. Normal bir uygulamayı kaldırırken önce yönetici izni isteyip kaldırma programı açılıyor. Fakat bu uygulamada ne yönetici izni istiyor nede kaldırma uygulaması açılıyor.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #4 MehmeTR_07 dedi: Cihazımda çok değişik bir uygulama var. Böyle bir uygulama yüklemedim. Ayrıca Denetim Masası'ndan silmeye çalıştığımda silinmiyor. Adı: Uo vbcv b mlşi, ğ. 6,0 yayımcı: Google/Chrome Genişletmek için tıkla... Chrome eklentisi olabilir mi? Eklentileri kontrol edin ve oradan kaldırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
MehmeTR_07 dedi: Cihazımda çok değişik bir uygulama var. Böyle bir uygulama yüklemedim. Ayrıca Denetim Masası'ndan silmeye çalıştığımda silinmiyor. Adı: Uo vbcv b mlşi, ğ. 6,0 yayımcı: Google/Chrome Genişletmek için tıkla... Chrome eklentisi olabilir mi? Eklentileri kontrol edin ve oradan kaldırmayı deneyin.
KS KS MehmeTR_07 Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #5 Yener K. dedi: Revo Uninstaller ile deneyebilirsiniz. Resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AYDNd dedi: Chrome eklentisi olabilir mi? Eklentileri kontrol edin ve oradan kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uzantı yok. Yener K. dedi: Revo Uninstaller ile deneyebilirsiniz. Resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Link verebilir misiniz? Yener K. dedi: Revo Uninstaller ile deneyebilirsiniz. Resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim fakat uygulama gözükmüyor. Teşekkür ederim silindi. Son düzenleme: 17 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Revo Uninstaller ile deneyebilirsiniz. Resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AYDNd dedi: Chrome eklentisi olabilir mi? Eklentileri kontrol edin ve oradan kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uzantı yok. Yener K. dedi: Revo Uninstaller ile deneyebilirsiniz. Resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Link verebilir misiniz? Yener K. dedi: Revo Uninstaller ile deneyebilirsiniz. Resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim fakat uygulama gözükmüyor. Teşekkür ederim silindi.