Ekran görüntünüz var mı program hakkında?Böyle bir uygulama indirmedim dowlands asistan olarak başlangıç ile birlikte çalışıyor. Win32 virüs mü bu?
Ekran görüntünüz var mı program hakkında?
Ekran görüntünüz var mı program hakkında?
Logitech downloads eski bilgisayarımd da vardı ne olduğundan emin değilim. Virüsten şüpheleniyorsanız MalwareBytes veya Kaspersky ile taratmanızı öneririm.Eki Görüntüle 1548489
Hatta Win32 rundllfly diye mavi ekran hatası verdi Windows çözümlüyor diye bir ekran geldi yüzde 100 oldu yeniden başladı bilgisayarım onunla ilgisi olabilir mi birkaç SSD düzenleme ayarları ile komut sisteminden filan yardımcı olmaya çalıştım bilgisayara ama bu Logitech dowlands kafamı karıştırdı benim?
Logitech downloads eski bilgisayarımd da vardı ne olduğundan emin değilim. Virüsten şüpheleniyorsanız Malwarebytes veya Kaspersky ile taratmanızı öneririm.
Yetersiz kalabiliyor bazen. Dediğim programlarla tarama yapın garanti olması için.Windows Defender yeterince iyi değil mi?
Yetersiz kalabiliyor bazen. Dediğim programlarla tarama yapın garanti olması için.
Sorun olmaz, aktif kullanmayacaksanız taramadan sonra kaldırırsınız.Windows Defender kurulu iken kaspers kurmanın bir sakıncası olur mu?
Windows Defender zaten illa kurulu oluyor, Kaspersky kurmanızda bir sakınca yok.Windows Defender kurulu iken kaspers kurmanın bir sakıncası olur mu?
Sorun olmaz, aktif kullanmayacaksanız taramadan sonra kaldırırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.