Yüklü miktarda para yatırdığım oyundan sıkıldım

Arkadaşlar standof 2 oyunununu her gün neredeyse 4 saat oynuyordum taşındık 1 hafta internet bağlanmadı oynayamadım ve şu anda oyundan bayağı sıkıldım sizce ne yapayım?
Yatırılan para miktarı: 135TL.

135 TL için yüklü miktarda para diyorsanız 200'lük banknot görünce gözleriniz yerinden çıkıyordur herhalde. 🤯

Her mesajıma kahkaha bırakıyordunuz. Haketmişsin sana tek tavsiyem su iç soğuk olmasın sonra da soğuk sudan sıkıldım diye konu açarsın 😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Arkadaşlar standof 2 oyunununu her gün neredeyse 4 saat oynuyordum taşındık 1 hafta internet bağlanmadı oynayamadım ve şu anda oyundan bayağı sıkıldım sizce ne yapayım?
Yatırılan para miktarı: 135TL.

Yapabilecegin bir şey yok. Zevk meselesi bu. Internet gelince geri yuklersin. Arkadas 1 hafta oynayamadin diye sıkılmakta neymiş. Asıl sıkılman için 9 saat oynaman lazim her gün.

İşte sırf bu yüzden oyunlara para yatırmıyorum bunun olacağını bildiğim için. Hayatta skin, pass falan almam. Yatırdıysan o zaman o parayla gayet eğlenmissindir. Yapacağın bir şey yok. Sinemaya da para veriyorsun ama 2 saat sonra bitiyor. Ama o 2 saat içinde o para sayesinde eğleniyorsun. Boşa gitmiyor yani. Aynı mantık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı