Yüklü Rocket League başka platforma nasıl tanıtılır?

atakansogut

Hectopat
Merhaba, arkadaşımla derecesiz Rocket League oynuyoruz ve ben de oyunu öğrenmesi için smurf olarak başka bir Epic Games hesabından oyuna girmek istiyorum, ancak oyunu normalde Steam'den oynuyorum ve Epic'ten oynamak için oyunu yüklememi istiyor. Normalde oyun bilgisayarımda yüklü. Steam'deki yüklü oyunu Epic'e nasıl tanıtabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Aynı klasörleri kullanırlarsa çakışabilir belki. Epic'ten oyunu indirmeyi başlatıp durdur ve Epic Games'i kapat, sonra Steam'deki versiyonunu kopyala, Epic Games'in Rocket League'i kurduğu yere yapıştır. Epic Games'i açınca doğrulama yapması gerek. Pratikte denemedim ama çalışabilir.

Aynı klasörleri kullanırlarsa çakışabilir belki. Epic'ten oyunu indirmeyi başlatıp durdur ve Epic Games'i kapat, sonra Steam'deki versiyonunu kopyala, Epic Games'in Rocket League'i kurduğu yere yapıştır. Epic Games'i açınca doğrulama yapması gerek. Pratikte denemedim ama çalışabilir.

Evet dediğinize benzer bir şey Epic Games'in sitesinde yazıyor bir deneyeceğim teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı