shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 Bilgisayarımı formatladım ve yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası almaya başladım. Çözümü nedir? Driver yükledim fakat hala aynı hata. Laptop kullanıyorum.
Bilgisayarımı formatladım ve yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası almaya başladım. Çözümü nedir? Driver yükledim fakat hala aynı hata. Laptop kullanıyorum.
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #2 Aygıt yöneticisinden ses,video ve oyun denetleyicilerinden ilgili aygıtın sürücülerini elle bulup eski versiyon varsa onu yükleyin. Sürücü güncelleştir > Bilgisayarımdaki sürücülere göz at > Kullanılabilir sürücü listesi seçeneği. Artı 0 Eksi
Aygıt yöneticisinden ses,video ve oyun denetleyicilerinden ilgili aygıtın sürücülerini elle bulup eski versiyon varsa onu yükleyin. Sürücü güncelleştir > Bilgisayarımdaki sürücülere göz at > Kullanılabilir sürücü listesi seçeneği.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.106 Makaleler 60 Çözümler 848 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 Aygıt yöneticisi > Ses kısmından görsel yollayın. Artı 0 Eksi