Bu sorunu bir türlü çözemiyorum donanım kimliğini kullanıp kaç tane driver indirdim aynı gerek DDU gerek elle ses, ekran kartı driverlarını kaldırıp tekrar kurdum aynı ne olduysa durduk yere oldu bilgisayarı kapattım her zaman ki gibi 1 saat sonra tekrar açtığımda sağ alt çubukta simge de çarpı işareti vardı aygıt yöneticinde de ünlem işareti var Windows Update ile denedim elle yaptım eski donanım ekle dedim olmuyor hiçbir şekilde en son BIOS onboard sound enabled çözümünü gördüm fakat BIOS Advanced bölümünde benim anakart da chipset bölümü yok o yüzden yapamadım en son çare format atmak mı yoksa ses kartı mı yandı?
Çözdüm sonunda ama neyden bende bilmiyorum büyük ihtimalle bu program sayesinde oldu en son onu yapmıştım kapamıştım şimdi açtım düzelmiş DriverTalentforNetwork8-FP.rar
Windows + R yapın gelen ekrana regedit yazın.
Kayıt defterinde "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318}" kısmında (Varsayılan) verisi değer atanmamış ise onun değerini "keyboard" olarak değiştirin. "UpperFilters" kısmında olan veriyi ise sadece "kbdclass" şekilde değiştirin. Sonra güvenli modda yeniden başlatıp deneyin.
Windows + r yapın gelen ekrana Regedit yazın.
Kayıt defterinde "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318}" kısmında (varsayılan) verisi değer atanmamış ise onun değerini "keyboard" olarak değiştirin. "upperfilters" kısmında olan veriyi ise sadece "kbdclass" şekilde değiştirin. Sonra güvenli modda yeniden başlatıp deneyin.
Download Registry Life 5.31 - A registry cleaning and optimization tool that enables you to thoroughly scan the computer, find and repair errors that might affect its functioning
Çözdüm sonunda ama neyden bende bilmiyorum büyük ihtimalle bu program sayesinde oldu en son onu yapmıştım kapamıştım şimdi açtım düzelmiş DriverTalentforNetwork8-FP.rar