Steam Yüklü tüm oyunları tekrar yükle diyor

cheimeran

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda RDR2, CS:GO gibi 4-5 oyun var. Daha iki gün öncesine kadar sağlıklı oynarken son iki gündür bu oyunları tekrar yüklememi istiyor Steam.

Steam'i açıp oyunlarımın üzerine bastığımda yükle çıkıyor.
Hiçbir şekilde hiçbir oyunumu PC'den kaldırmama rağmen böyle bir durumla karşılaştım.
Ne yapmam lazım düzelmesi için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımda RDR2, CS:GO gibi 4-5 oyun var. Daha iki gün öncesine kadar sağlıklı oynarken son iki gündür bu oyunları tekrar yüklememi istiyor Steam.

Hiçbir şekilde hiçbir oyunumu PC'den kaldırmama rağmen böyle bir durumla karşılaştım.

Bilgisayar formatından sonra ben de aynı sorunu yaşadım ama çözdüm. Yükle butonuna basınca şuraya yükle kısmı açılıyor. Orada ayarlar simgesi var bas ona gelen yerde sürücü ekle yazacak ona tıkla. Daha sonra başka bir sürücü eklemek istiyoruma tıkla. Kurulu olduğu klasörü seç oyunu buluyor.

Ayarlardan depolama kısmına gel ve orada oyunlarını seç o zaman geliyor olması lazım.

Oyun dosyalarının olduğu klasörü tekrar ekleyerek sorunu çözebilirsin.
  • Steam'i aç.
  • ayarlar > depolama kısmına gir.
  • Sol üstte "Steam kütüphanesi klasörleri" yazacak. Buradan + kütüphane klasörü ekle de.
  • Oyunların yüklü olduğu diski seçip, steamlibrary veya oyunların olduğu klasörü bul ve ekle.
  • Steam, klasörü tarayacak ve oyunları tekrar tanıyacaktır.

Oyun dosyalarının olduğu klasörü tekrar ekleyerek sorunu çözebilirsin.
  • Steam'i aç.
  • ayarlar > depolama kısmına gir.
  • Sol üstte "Steam kütüphanesi klasörleri" yazacak. Buradan + kütüphane klasörü ekle de.
  • Oyunların yüklü olduğu diski seçip, steamlibrary veya oyunların olduğu klasörü bul ve ekle.
  • Steam, klasörü tarayacak ve oyunları tekrar tanıyacaktır.
Hocam şimdi garip olan daha önce yüklediğim oynadığım bu oyunları klasörlerde de bulamıyorum. Steam'den yüklediğim her şey kaybolmuş gibi. Mesela LOL duruyor ama Steam'den satın alıp yükleyip daha 2 gün önce oynadıklarım yok.

500 GB hafıza var sadece 195 GB boş yer gösteriyor ama bu dolu 300 GB nerde bulamıyorum. Klasör ekle dediğim zaman oyunların yüklü olduğu diski seç diyorsun mesela bende zaten sadece 1 disk var. C diski. O duruyor orda. Lütfen yardımcı olun anlamadım bu durumu

Bilgisayar formatından sonra ben de aynı sorunu yaşadım ama çözdüm. Yükle butonuna basınca şuraya yükle kısmı açılıyor. Orada ayarlar simgesi var bas ona gelen yerde sürücü ekle yazacak ona tıkla. Daha sonra başka bir sürücü eklemek istiyoruma tıkla. Kurulu olduğu klasörü seç oyunu buluyor.
Hocam şimdi garip olan daha önce yüklediğim oynadığım bu oyunları klasörlerde de bulamıyorum. Steam'den yüklediğim her şey kaybolmuş gibi. Mesela LOL duruyor ama Steam'den satın alıp yükleyip daha 2 gün önce oynadıklarım yok.

500 GB hafıza var sadece 195 GB boş yer gösteriyor ama bu dolu 300 GB nerde bulamıyorum. Klasör ekle dediğim zaman oyunların yüklü olduğu diski seç diyorsun mesela bende zaten sadece 1 disk var. C diski. O duruyor orda. Lütfen yardımcı olun anlamadım bu durumu

Hocam şimdi garip olan daha önce yüklediğim oynadığım bu oyunları klasörlerde de bulamıyorum. Steam'den yüklediğim her şey kaybolmuş gibi. Mesela LoL duruyor ama Steam'den satın alıp yükleyip daha 2 gün önce oynadıklarım yok.

500 GB hafıza var sadece 195 GB boş yer gösteriyor ama bu dolu 300 GB nerede bulamıyorum. Klasör ekle dediğim zaman oyunların yüklü olduğu diski seç diyorsun mesela bende zaten sadece 1 disk var. C diski. O duruyor orada. Lütfen yardımcı olun anlamadım bu durumu.

Anladım, o zaman dosyalar duruyor ama Steam bir şekilde tanımıyor. Bu durumda şunları dene:

Steam kapalıyken, Steam'in kurulu olduğu klasöre git (genelde C:\program files (X86)\steam).
"steam.exe" dosyasına sağ tıkla, yönetici olarak çalıştır de. Steam kendini onarır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı