Yüksek CPU kullanımı ve yüksek CPU sıcaklığı

Evet çözüldü. Teşekkürler ilginize. BIOS da başlangıçta işlemcinin CPB ayarı "auto" olarak ayarlı. Bu da işlemcinin tuhaf ısı yükselmelerine sebep oluyormuş. CPB ayarı işlemcinin Ghz değerini yükseltiyor. Onu "disable" yapınca 3.6 ghz sabitlendi. RDR2 de yarım saat oynanışta ekran kartım 67-68 derecelerde işlemcim 60-65 arası geziniyor. Bu tür ayarları açmak için iyi bir soğutucuya ihtiyaç var önerdiğiniz gibi. Belki volt değeri ve Ghz değerlerini uygun ayarlayıp yüksek performans alabileceğim bir OC formülü bulurum ama denemek istemiyorum şu an memnunum.

Arctic 34 duo atmıstm linkini al onuda kesinlikle serin serin calıssın.Benım suan boşta 35 - 40 arası gezıyor oyunlarda da 65 derece bile nadir oluyor.

Arctic 34 duo atmıstm linkini al onuda kesinlikle serin serin calıssın.Benım suan boşta 35 - 40 arası gezıyor oyunlarda da 65 derece bile nadir oluyor.

İyiymiş he. Almak lazım bir boşlukta dediğini alırım hatta şimdi harcama yapmak istemiyorum. İlk taksidi ödedikten sonra bakacağım. Ama bir yandan da yordu bu işler beni. Yeni aldım 13 ünde geldi bilgisayar. Yok BIOS dan şu ayarı şu kadara çekmek lazım. Yok şu ayarı şöyle yapmak lazım. Yok volt değiştir Ghz ayarla test et. Bir baktım oyun oynayamamışım 2 gündür. Dipsiz kuyu düştün mü çıkamıyorsun bu muhabbetin içinden. Sıkıntısız performans alayım. Uzun süre dayansın derdim o. Soğutucu da alırım bir tane tamam.

İyiymiş he. Almak lazım bir boşlukta dediğini alırım hatta şimdi harcama yapmak istemiyorum. İlk taksidi ödedikten sonra bakacağım. Ama bir yandan da yordu bu işler beni. Yeni aldım 13 ünde geldi bilgisayar. Yok BIOS dan şu ayarı şu kadara çekmek lazım. Yok şu ayarı şöyle yapmak lazım. Yok volt değiştir Ghz ayarla test et. Bir baktım oyun oynayamamışım 2 gündür. Dipsiz kuyu düştün mü çıkamıyorsun bu muhabbetin içinden. Sıkıntısız performans alayım. Uzun süre dayansın derdim o. Soğutucu da alırım bir tane tamam.

Bende yeni aldım bilgisayarı uzun ömürlü cpu için serin calısması önemli.O yüzden sıvı soğutmayı hiç düşünmedim arctic 34 duo cok arastırdm yabancı sitelerde dahil en son buna karar kıldım güzel gidiyor eğer böyle devam ederse.Sistemini uzun yıllar sıkıntısız tasasız kullanman dileğiyle.

Bende yeni aldım bilgisayarı uzun ömürlü cpu için serin calısması önemli.O yüzden sıvı soğutmayı hiç düşünmedim arctic 34 duo cok arastırdm yabancı sitelerde dahil en son buna karar kıldım güzel gidiyor eğer böyle devam ederse.Sistemini uzun yıllar sıkıntısız tasasız kullanman dileğiyle.

İnşallah. Teşekkür ederim. Senin de uzun ömürlü olsun. Güle güle kullan.

Almayı düşünüyorum bende memnun musunuz ? Bende Ryzen 5 2600 kullanıyorum stok soğutucu yetmiyor maalesef. Kurulumu kolay mıdır ?

Almayı düşünüyorum bende memnun musunuz ? Bende Ryzen 5 2600 kullanıyorum stok soğutucu yetmiyor maalesef. Kurulumu kolay mıdır ?

İşini gayet güzel yaptığını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyerek yaptım.Çok aşırı zorda değil kolay da değil dikkatli izleyerek yaparsan zorlanmazsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı