Yüksek CPU kullanımı

corlulu

Hectopat
Yer
Отгонтэнгэр
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard: MSI A320M-A PRO
GPU: Asus RX570
CPU: AMD Ryzen 3 3200G
RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM
Case: Corsair iCUE 465X
Meslek
Harbiye Nazırı
Derecesini bilmiyorum fakat oyunlarda görev yöneticisinden baktığımda %90 gözüküyor. Arkada şu an indirme yapıyorum belki de ondandır ama oyunlar bazen shutdown atıp masaüstüne dönüyor. Bu sanırım %100'e sabitlendiğinden ama emin değilim. Derecesini bilmediğimden şüpheleniyorum.

1607965441752.png

Derecesini bilmiyorum fakat oyunlarda görev yöneticisinden baktığımda %90 gözüküyor. Arkada şu an indirme yapıyorum belki de ondandır ama oyunlar bazen shutdown atıp masaüstüne dönüyor. Bu sanırım %100'e sabitlendiğinden ama emin değilim. Derecesini bilmediğimden şüpheleniyorum.
CPU kullanımı o kadar yüksekse bilgisayarda virüs olabilir. Detaylı bir virüs taraması yaptırın. Bir de görev yöneticisinin fotoğrafını atar mısınız?

Kafamı seviyim. O kadar millete PC at derdim kendim atmayı unutmuşum :D.

Hocam sistem düşük değil eskiden çok düşüktü şükür topladık rahatlattı bizi.

RX570.
Ryzen 3200.
A320M.
8 GB RAM.
Bilgisayarı daha yeni topladım torrentten oyun da yüklemedim virüs olma imkanı yok.

Kafamı seviyim. O kadar millete PC at derdim kendim at demeyi unutmuşum :D

Hocam sistem düşük değil eskiden çok düşüktü şükür topladık rahatlattı bizi

RX570
Ryzen 3200
A320M
8 GB RAM
Bilgisayarı daha yeni topladım torrentten oyun da yüklemedim virüs olma imkanı yok

Tarama yaptın mı? Hangi oyun?

Kafamı seviyim. O kadar millete PC at derdim kendim at demeyi unutmuşum :D.

Hocam sistem düşük değil eskiden çok düşüktü şükür topladık rahatlattı bizi.

RX570.
Ryzen 3200.
A320M.
8 GB RAM.
Bilgisayarı daha yeni topladım torrentten oyun da yüklemedim virüs olma imkanı yok.

CMD yönetici olarak çalıştırıp net stop wuauserv yazın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı