Yüksek CPU ve GPU kullanımı normal mi?

SLAYER15

Hectopat

Gözükmeyen kısımlarda 5-6 uygulama daha %0.3 ve %0.6 arası CPU kullanıyor. GPU da ise gözükenler dışında kullanan yok. CPU kullanımı ara sıra yazandan fazla oluyor. Virüs olduğunu düşündüm ama emin olamadım. SS:

Gözükmeyen kısımda da 5-6 uygulama daha var %0.5 kullanan. Bazenleri %40 CPU kullanımı oluyor. Ancak CPU kullanımı %80-90 oluyor. Virüs olabilir mi? Ve GPU'yu bir uygulama %90 kullanırken Radeon'un %38 kullanması normal mi? Görüntü tekrarı açık olduğu için %76 kullanıyordu eskiden. Şu anda %38. Ancak GPU'nun neredeyse tamamı kullanılırken %38 kullanması normal mi? Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hocam işlemci ne kadar kullanılırsa o kadar kötü, ekran kartı ne kadar kullanılırsa o kadar iyi olur. Bu işlemciyi satarak Ryzen 3 3100 ya da Ryzen 5 2600 alabilir misiniz?

Hocam işlemci ne kadar kullanılırsa o kadar kötü, ekran kartı ne kadar kullanılırsa o kadar iyi olur. Bu işlemciyi satarak Ryzen 3 3100 ya da Ryzen 5 2600 alabilir misiniz?
Maalesef hocam. İşlemci değişimi yapamam.
Öğlen yaptığım hızlı tarama sonuçları:
PUM ne virüsüdür? Tam olarak sitesinde anlayamadım. RiskWare ın crack Windows olduğu söyleniyor sitede. Ancak benim bilgisayarımda ilk başta Windows 10 deneme sürümü vardı. Şu an ise sağ altta Windows'u Etkinleştir yazıyor. Neden crack Windows dosyası var? PUM nedir? Diskin tamamını tarama özelliğini yapıyordum. 1 saat civarı oldu ancak bilgisayarı kapatmam gerektiği içini iptal oldu. Şu anda ise 2 saat 31 dakika 30 saniyedir tarıyor. Eskiden Windows 10 Defender ile tam tarama yaptığımda 1-2 saat sürmüştü ve 1 milyon dosya taranmıştı. Şu anda Malwarebytes ta 249.500 dosya tarandı. SSD'de neredeyse sadece oyun var. Ve SSD 240 GB. Şu anda Detections 0. Bu tarama ne zaman biter? Eğer 4-5 saat sürecekse bugün yapamayacağım. SS:
Hocam en son tekrar bilgisayarı kapatmam gerekti gece olduğundan dolayı ancak kapamadan ss aldım. SS: Hızlı tarama dışında tehdit bulamamıştı en son. Ama tarama çok daha uzun sürecek gibiydi @Umutİnan hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…