Yüksek CPU ve Sanal Bellek Kullanımı Sorunu

Murat5599

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. PC'de sorun var. Bu sorun cpu %80 - %100 arası kullanıyor. Sanal Bellek ise 95-98 arası kullanıyor. Win 10 kullanıyordum. Temizledikden sonra böyle bir sorun oldu sorun neydendir? Aşağıdan resimlere ulaşabilirsiniz. Yardım ederseniz teşekkürler. Hangi parçalardan olabilir ve format yeni attım şimdi attım bir daha ama gene olmadı arkadaşlar. 2-3 gün öncesine kadar pc'de kasma sorunu yoktu. Csgo'da en az 50 en fazla ise 121 fps alıyordum oyun içi şimdi ise 9-10 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci sıcaklığını kontrol edin. Windows 10 temiz kurulum yapın. Mümkünse DVD kullanarak yapın virüs bulaşmaması açısından. Ayrıca Windows 10 demişsiniz, görüntülerdeki Windows 7.

İşlemci sıcaklığını kontrol edin. Ayrıca Windowİşlemci sıcaİşlemci sıcaklığını kontrol edin. Windows 10 temiz kurulum yapın. Mümkünse DVD kullanarak yapın virüs bulaşmaması açısından. Ayrıca Windows 10 demişsiniz, görüntülerdeki Windows 7.klığını kontrol edin. Ayrıca Window

öncelikle cevapladığın için teşekür ederim şuan win10 kurulumu yaptım ama usb ile yaptım şimdi taramaları yapıcam sıcaklık hardisk 42 gözüküyor birde işlemci soğutucunun ayakları kırıldı ama işlemci soğutucusu çalışıyor yatak bir şekilde kullanıyorum kasayı dik olunca soğutucu düşüyor termal macun ve soğutucuyu değişirsem fayda olurmu ?

Bellek kullanımın da sorun yok lakin neden 3 GB kullanılabilir yazıyor ilginç.

Bellek kullanımın da sorun yok lakin neden 3 GB kullanılabilir yazıyor ilginç.
Ram normalde 6GB ama ekran kartına kesiyor ve o paylaşımı nasıl kapatabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…