Yüksek DPI daha doğru atış yapılmasını sağlar mı?

686837

Centipat
Öncelikle konuya başlamadan önce duyar kasıp yok en iyi DPI senin DPI falan yazmayın. Bazı yerlerde şey gördüm insanlar diyor ki 800 DPI 1.11 ( CS:GO) oynayacağına 1600 DPI 0.557 yap öyle oyna demişti. (Anlamayanlar için 800 DPI'daki 1.11'i 1600'e eşitlemiş yani aynı sens aslında) Ben de dedim ki aynı sensse neden 1600 yapayım onlarda yüksek DPI daha doğru atış yapmanı sağlar falan filan diyor gerçekten öyle mi?

Öncelikle konuya başlamadan önce duyar kasıp yok en iyi DPI senin DPI falan yazmayın. Bazı yerlerde şey gördüm insanlar diyor ki 800 DPI 1.11 ( CS:GO) oynayacağına 1600 DPI 0.557 yap öyle oyna demişti. (Anlamayanlar için 800 DPI'daki 1.11'i 1600'e eşitlemiş yani aynı sens aslında) Ben de dedim ki aynı sensse neden 1600 yapayım onlarda yüksek DPI daha doğru atış yapmanı sağlar falan filan diyor gerçekten öyle mi?

Bir alakası olduğunu sanmıyorum. Önceden 400 DPI 1.5 sens oynuyordum şimdi 800 DPI 0.75 sen ile oynuyor CS'yi. 800DPI geçmemdeki tek sebep 400DPI'ın günlük kullanımda yorması. Oyun deneyimimde herhangi bir fark hissetmedim.

Kısa cevap evet. Hem input lag düşürür hem de ekranda erişebileceğiniz pixel sayısını arttırır. Uzun cevap:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kısa cevap evet. Hem input lag düşürür hem de ekranda erişebileceğiniz pixel sayısını arttırır. Uzun cevap:

Çok teşekkürler bu videoyu atman içimi rahatlattı zaten ben sens değiştirmeyeceğim eski sensi 1600 DPI'ya geçireceğim her türlü karlı oluyorum bu videoyu görünce anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı