NVIDIA sürücülerinde uzun zamandır çok fazla sorun var.
İlk olarak güncel sürücüyü DDU ile kaldırıp, nvcleanstall ile tekrar kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Eğer siz de NVIDIA sürücü paketindeki gereksiz bileşenleri kurmak istemiyor, sadece GPU sürücüsünü kurmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu rehberde bu işlemi NVCleanstall ile nasıl yapabileceğinizi öğreneceksiniz. (y) Başlıyoruz: 1. NVCleanstall (v1.8.0) Download bu bağlantıdan ilgili yazılımı...
www.technopat.net
Sorun devam ediyorsa bağlantıda belirttiğim sürücüye dönün. Bağlantıdaki sürücü, NVIDIA forumlarında detaylı test yapan üyelerin önerisi. DPC gecikmesi, FPS sorunlarının yaşanmadığı en son sürücü olarak bağlantıdaki sürücüyü belirtmişler.
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım gibi Watch Dogs Legion ve Assassin's Creed Odyssey oyunlarında şu an problem yaşayan var mı? Arkadaşımla her parçası aynı sisteme sahibiz Legion'da oynarken anlık donmalar ve bazen 30 sny donuyor drop giriyor oyun devam ediyor. Odyssey yüksek FPS'ye rağmen...
www.technopat.net
Ekran kartı düşürme olayını anlamadım. Ama entegre GPU(AMD veya Intel) işlemciye gömülü olanı devre dışı bıraktıysanız geri açın. Oyunlar genellikle harici GPU ile çalışacaktır. Harici GPU'yu tanımayan oyunları bağlantıdaki rehbere göre ekleyebilirsiniz.