Yüksek FPS'de Takılma Sorunu

Monitörün Hz değerinden dolayı olabileceğini düşünüyorum ama bu konu hakkında bilgim olmadığının altını çizerim. Fikir olması bakımından yazıyorum. Mutlaka bilen birisi çıkar Technopat'tan .

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi biz tahmin edeceğiz galiba.
İmzamda yazıyor bakabilirsin.
Dell inspiron 7577.
-GTX 1050 4GB
-intel i5 7300hq
Bütün oyunlarda yapıyor fakat biraz önce bios güncelledim.Farcry 5 de test ediyorum şuan çok ufak bir kaç takılma yaptı başlarda şimdi tık yok çok şükür.Bunun nedeni bios olabilir mi?
Çünkü resmen bilgisayar çıldırdı biraz önce siyah ekran veriyor masaüstünde,Chrome açıyorum yanıt vermiyor.10 saniyede açıp oynadığım farcry5 10 dkda açılıyor.Başlat menüsü gidip gidip geliyor..
Bu yazdıklarim oluyordu.bios guncelleyince kendine geldi biraz ama 5 MB lik şey nasıl bu kadar etki yaptı beni biraz aydınlatsaniz..
Teşekkürler

İmzamda yazıyor bakabilirsin.
Dell inspiron 7577.
-GTX 1050 4GB
-intel i5 7300hq
Bütün oyunlarda yapıyor fakat biraz önce bios güncelledim.Farcry 5 de test ediyorum şuan çok ufak bir kaç takılma yaptı başlarda şimdi tık yok çok şükür.Bunun nedeni bios olabilir mi?
Çünkü resmen bilgisayar çıldırdı biraz önce siyah ekran veriyor masaüstünde,Chrome açıyorum yanıt vermiyor.10 saniyede açıp oynadığım farcry5 10 dkda açılıyor.Başlat menüsü gidip gidip geliyor..
Bu yazdıklarim oluyordu.bios guncelleyince kendine geldi biraz ama 5 MB lik şey nasıl bu kadar etki yaptı beni biraz aydınlatsaniz..
Teşekkürler
HD Tune Pro ile tarama yapar mısınız? Bunun dışında evet takılmaların BIOS ile alakası olabilir.

HD Tune Pro ile tarama yapar mısınız? Bunun dışında evet takılmaların BIOS ile alakası olabilir.
HD Tune Pro 5.70 - Hard Disk_SSD Utility (trial version) 21.06.2018 05_19_45.png

HD Tune Pro 5.70 - Hard Disk_SSD Utility (trial version) 21.06.2018 05_20_22.png
HD Tune Pro 5.70 - Hard Disk_SSD Utility (trial version) 21.06.2018 05_23_05.png

HD Tune Pro 5.70 - Hard Disk_SSD Utility (trial version) 21.06.2018 05_27_52.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı