1.6 bin TL'ye kapsama alanı yüksek VDSL modem önerisi

Bütçe
1600
Yer
182. Filoda
Daha fazla  
Köyde Türk Telekom'un verdiği TP-Link VC220-G3U model VDSL modemi bulunmakta. Ev kalabalık olunca modem yükü kaldıramıyor, bazen res atmamız gerekiyor. Bazen de kendi kendine doluyor yine res atmamız gerekiyor.

Stabil, kapsama alanı yüksek olan bir VDSL modem arıyorum. 1600'ü geçmese fiyat olarak iyi olur. Mevcut modemimin easymesy desteği var bununla mesh sistem kurabilirsem de güzel olur. İkinci el de bakabilirim. VX230V model bir modem buldum easymesh desteği de var ancak çok bağlantı sorunu yaşayan gördüm. Hangi modemi araştırsam bir problem görüyorum. Sizlerden stabil bir modem önerisi bekliyorum.

Köyde Türk Telekom'un verdiği TP-Link VC220-G3U model VDSL modemi bulunmakta. Ev kalabalık olunca modem yükü kaldıramıyor, bazen res atmamız gerekiyor. Bazen de kendi kendine doluyor yine res atmamız gerekiyor.

Stabil, kapsama alanı yüksek olan bir VDSL modem arıyorum. 1600'ü geçmese fiyat olarak iyi olur. Mevcut modemimin easymesy desteği var bununla mesh sistem kurabilirsem de güzel olur. İkinci el de bakabilirim. VX230v model bir modem buldum easymesh desteği de var ancak çok bağlantı sorunu yaşayan gördüm. Hangi modemi araştırsam bir problem görüyorum. Sizlerden stabil bir modem önerisi bekliyorum.

Elindeki cihaza kablo ile bağlandığında ve yük olmadığında böyle sorunlar yaşamıyorsan Xiaomi AX3000t routerını alıp cihaza OpenWrt kurup WAN portuna PPPoE bilgilerini girip modeme Ethernet kablosu ile bağladıktan sonra modemi köprü moduna alarak router üzerindem interneti kullanabilirsin ben 75 Mbit VDSL internetimi bu şekilde kullanıyorum ayrıca cihazda OpenWrt olduğu için SQM kullanarak Online oyunlarda ağın yoğun kullanımı sırasında oluşan pingi de önleyebilirsin kullanımı çok kolay.

20251006_143541.jpg

Son düzenleme:
Elindeki cihaza kablo ile bağlandığında ve yük olmadığında böyle sorunlar yaşamıyorsan Xiaomi AX3000t routerını alıp cihaza OpenWrt kurup WAN portuna PPPoE bilgilerini girip modeme Ethernet kablosu ile bağladıktan sonra modemi köprü moduna alarak router üzerindem interneti kullanabilirsin ben 75 Mbit VDSL internetimi bu şekilde kullanıyorum ayrıca cihazda OpenWrt olduğu için SQM kullanarak Online oyunlarda ağın yoğun kullanımı sırasında oluşan pingi de önleyebilirsin kullanımı çok kolay.

Eki Görüntüle 2600045
Hocam 2 cihaz kullanmak istemiyorum aynı yerde. Daha doğrusu eskisini acces point yapacağım başka yere koyacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı