Yüksek FPS'te kasma hissi sorunu

Kadir.tkk

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlarda FPS değerleri çok yüksek. Sadece film kısımlarında FPS hep 30'a düşüyor ve hafif kasmalar oluyor. i7 işlemci, ekran kartı GTX 1070 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara sahneler geçişlerde sorun olmasın diye 30 FPS limitli olur. Onda sizden kaynaklı bir sıkıntı yok.
Ayriyeten daha detaylı bir şekilde sorununuzu açıklayın. Hangi oyunlarda yaşadığınızı belirtin.
Sistem özelliklerini detaylı bir şekilde belirtin. Bilmiyorsanız Aida64 raporu paylaşın.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Son düzenleme:
Oyunlardan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bazı oyunlarda ben de karşılaşıyorum. Örneğin Fifa 18'de menü içinde kilitli 60, oyun esnasında sahaya göre 120-140 FPS alıyorum. Bazı pozisyonlardan sonra oyuncun davranışları ekrana geliyor; hakeme itiraz, kaçan gole tepki vs. o anda FPS otomatik düşüyor ve ufak bi' takılma yaşanıyor. Eğer oyunun FPS'i 60'a kitlenirse bu takılma hissedilmeyebilir.
Kısacası oyunlarla ilgili bir sorun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı