Yüksek Gerilim İle Fare Kapanı Yapımı (Proje)

Bir ülkede okuryazar oranı çok azınlıkta kaldığında, o ülkede gazete, dergi, kitap, vb. hiç basılmaması ve insanların bundan mahrum kalabilmesi hiçbir zaman söz konusu olamaz.

Polis teşkilatında birkaç kötü polis (birkaç çürük elmanın çıkmasıyla) olmasıyla tüm polis teşkilatı veya T.C. Emniyet teşkilatı birimi halkın asıl gözündeki güven ve saygınlığından hiçbir bir değeri kaybetmiş olamaz. Polis, halkın bizzat kendi içinden çıkıp her zaman kendi halkının yanında, onun daimi bir yardımcısıdır, destekçisidir, aksi hiçbir zaman da iddia edilemez.

Silahlı Kuvvetler'de birkaç subayın, astsubayın çok kötü örnek olabilmesi yüzünden tüm silahlı kuvvetler halkın gözünden çıkarılamaz, t. C. Silahlı Kuvvetler'i Türk halkının çok eskiden beri sürekli göz bebeği, halkın gözünde en saygın olan kurumdur, bir peygamber ocağıdır.

Bir ülkenin azınlıkları göz önüne alınarak onlar üzerinden din bilgisi refansında da genellikle bu azınlıklar üzerinden yapılamaz, çoğunluğu (%98'i) genellikle göz önüne alınarak bu yapılır.

Yani aslında ülkemizde hemen her şey, bu ülkenin azınlıkları üzerinden değil de çoğunlukları üzerinden yapılır genellikle. O yüzden ben de buna uyarak bu şekliyle yazmış olabilirim, 4 yıl öncesinde. Kolay gelsin.

Ülkenin yüzde 98'i Müslüman değil yüzde 88'i Müslüman ayrıca kimliğinde İslam yazıyor diye Müslüman olmuyor. Her Türk çocuğunun kimliğinde İslam yazar çünkü ailesi Müslüman'dır ve kimse bunu değiştirmekle uğraşmaz. Ayrıca forumda din konusu yasak ve forumda Müslüman'dan çok ateist veya deist olduğunu düşünüyorum. Recep Baltaş hocam bile kitaplara masal diyor.Sokakta sorsanız 10 kişiden 6 kişisi ateist/deist'im der.

Ülkenin yüzde 98'i Müslüman değil yüzde 88'i Müslüman ayrıca kimliğinde İslam yazıyor diye Müslüman olmuyor. Her Türk çocuğunun kimliğinde İslam yazar çünkü ailesi Müslüman'dır ve kimse bunu değiştirmekle uğraşmaz. Ayrıca forumda din konusu yasak ve forumda Müslüman'dan çok ateist veya deist olduğunu düşünüyorum. Recep Baltaş hocam bile kitaplara masal diyor. Sokakta sorsanız 10 kişiden 6 kişisi ateist/deist'im der.

Tabi din konusu yasak ama dini aşağılayacak konular serbest. Zaten dinle ilgili konuların anında kapatılmasından belli.Adam fikirini belirtmiş sen inanmıyorsan inanma bak işine bu din düşmanlığı niye ne yaptı bu Müslüman'lar size. Sonra birde biz inanmıyoruz ama bizim fikirlerimize saygı duymuyorlar diyorlar sen saygı duymazsan saygıda beklemeyeceksin.

Bilginiz var fakat aklınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim üzgünüm. Sonuçta bir hayvanın ölümü üzerine kurulmuş bir düzenek ve bu vicdansızlıktan başka bir şey değil !

:) Ah ah ah yine ön yargı yine ön yargı. :) Ben yukarıda da belirttim değil mi? Ben kullanmayı düşünmüyorum. Maksat proje olsun diye yapıyorum dedim değil mi? İşte sizin gibiler konuyu okumaz bir şeyler yazar sonra ha ben iyi bir şey yazdım zanneder. Aklım yokmuş. Gece gece iyi güldüm.

Sadece proje ben kullanmayı düşünmüyorum.
Fareler neden ölmeyi hak eder ki böyle bir şey yapma ihtiyacı duydunuz ?
Hayvan sevginize saygı duyuyorum, doğadaki canlıların yaşam hakkına da saygı duyuyorum ayrıca bende hayvanları severim ama hayvanlar arasında güçlünün zayıfı yediği bir doğa dengesi var, insan neden fare severki, tamam fareler yaşasın da insana zarar verme özelliği var bu hayvanların, lafdan da anlamazlar desek siz burda yaşayın başkasına karışmayın bu da olmaz, acaba onlarda insan sevgisi varmıdır onuda bilmiyoruz, son olarak face de bir şey paylaşmışlar bende onu paylaşmak istiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı