Yüksek hassasiyet vs düşük hassasiyet

Size rahat gelen hassasiyet. Yahu neden bıkmadan usanmadan bunu sormaya devam ediyorsunuz anlamıyorum ama, size hangisi rahat geliyorsa onu kullanın. Eğer bileğinizi kullanarak oynuyorsanız daha yüksek hassasiyetler iyi gelebilir.
Kolunuzu hareket ettirerek oynuyorsanız da, düşük hassasiyet daha rahat gelebilir.
Tabii bunların da garantisi yok çünkü siz rahat etmeyebilirsiniz. Veya edebilirsiniz, kimse bilemez.

Hocam sadece sizin fikrinizi merak etmiştim.

Mantıklısı o hocam.

Hocam şu anki hassasiyet çok düşük ondan dolayı arttıracağım. Sizce yüksek mi yoksa düşük mü?
 
Hocam sadece sizin fikrinizi merak etmiştim.
Sizin kapasitenizi bilemem. Oynama şeklinize, fare tutuş şeklinize, kolunuzu veya bileğinizi ne kadar hızlı çevirdiğinize ve daha bin türlü şeye göre değişir bu. Kendiniz deneyip bulmak zorundasınız.
 
Düşük hassasiyet ile ince noktalara nişan almak daha kolaydır. Uzak noktadaki bir adamı daha rahat vurabilirsiniz. Yüksek hassasiyet ile uzak noktalardaki hedefleri vurmak bir tık daha zordur. Fakat yüksek hassasiyet ile çok hızlı tepki verebilirsiniz. Hızlı 360'lar, hızlı dönüşler. Refleksleriniz iyiyse ve yüksek hassasiyete alışkınsanız rakibiniz bir kurşunu kaçırdıktan sonra direkt dönüp vurabilme ihtimaliniz çok yüksek. Düşük hassasiyette bunu yapabilmek için 350 defa fareyi kaydırmanız gerekiyor. Hem yüksek hem düşük DPI oyuncusuyum yerine göre. R6 oynuyorum. Mouse 4000DPI, oyun içi ayarlar 100 100, hassasiyet çarpanım 0.0023, çözünürlüğüm 1024x768 4:3 olması gerekiyor. DPI lock kullanıyorum ve DPI'ım 500e düşüyor. Söylediklerim tecrübeyle sabittir.
 
Düşük hassasiyet ile ince noktalara nişan almak daha kolaydır. Uzak noktadaki bir adamı daha rahat vurabilirsiniz. Yüksek hassasiyet ile uzak noktalardaki hedefleri vurmak bir tık daha zordur. Fakat yüksek hassasiyet ile çok hızlı tepki verebilirsiniz. Hızlı 360'lar, hızlı dönüşler. Refleksleriniz iyiyse ve yüksek hassasiyete alışkınsanız rakibiniz bir kurşunu kaçırdıktan sonra direkt dönüp vurabilme ihtimaliniz çok yüksek. Düşük hassasiyette bunu yapabilmek için 350 defa fareyi kaydırmanız gerekiyor. Hem yüksek hem düşük DPI oyuncusuyum yerine göre. Mouse 4000DPI, oyun içi ayarlar 100 100, hassasiyet çarpanım 0.0023, çözünürlüğüm 1024x768 4:3 olması gerekiyor. DPI lock kullanıyorum ve DPI'ım 500e düşüyor. Söylediklerim tecrübeyle sabittir.

Hocam ben onu kısa şekilde anlattım ama.
 
Evet misal Valorant için düşük önerilir CS:GO için yüksek Apex içinde varsayalılanin üstünde.

Ben Valorant için yüksek CS:GO için düşük olması gerektiğini düşünüyorum.
 
Ben Valorant için yüksek CS:GO için düşük olması gerektiğini düşünüyorum.

Mantıksız hocam Valorant'ta spray mekaniği yok Valorant'ta düşük ve CS:GO'da varsayılanin biraz üstü daha mantıklı spray oyunu ama tabii CS:GO'yu One tap ve brust yaparak oynuyorsanız ayri bir konu.
 
Mantıksız hocam Valorant'ta spray mekaniği yok Valorant'ta düşük ve CS:GO'da varsayılanin biraz üstü daha mantıklı spray oyunu ama tabii CS:GO'yu One tap ve brust yaparak oynuyorsanız ayri bir konu.

Uçan kaçan zıplayan karakterler var. Farklı peek noktaları var. CS:GO'da bu kadar ekşın yok. Sabit yürüyor herkes sabit peek noktaları var. Aim koyup kontrollü çıkıldığı sürece Valorant'a göre daha az hareket edilebilir CS'de fakat bu mapten mape değişebilir. İşin sonunda Valorantta arkası kollanmayan düşük sens birinin avantajı daha düşük gibime geliyor.
 
Uçan kaçan zıplayan karakterler var. Farklı peek noktaları var. CS:GO'da bu kadar ekşın yok. Sabit yürüyor herkes sabit peek noktaları var. Aim koyup kontrollü çıkıldığı sürece Valorant'a göre daha az hareket edilebilir CS'de fakat bu mapten mape değişebilir. İşin sonunda Valorant'ta arkası kollanmayan düşük sens birinin avantajı daha düşük gibime geliyor.

Hocam haklısınız ben kendim böyle kullanıyorum elom diamond.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı