Yüksek hızlı internet önerisi

Makaleler
2
Merhaba. İstanbul Beşiktaş'ta kalıyorum site yeni sayılır 3 sene olmuş yapılalı. Evde 5-6 kişi rahat kalacak bunlardan en az 2-3 tanesi düzenli olarak upload yapacak 1 kişi sürekli olarak nerdeyse Twitch yayını yapacak (900p60) ben de düşük ping gerektiren oyunlar oynarken bir yandan başka biri 4K video izleyecek bunlar aynı anda olması biraz zor ama biz yine de en kötü ihtimali düşünüyoruz. Superonline'ın altyapısı var sitede (kendisine ait) ne tür bir internet önerirsiniz? Modem falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, böyle bir ev içerisinde bence ihtiyaçlarınızı ancak Türkcell Süperbox karşılayabilir. İhtiyacınıza göre en iyi paketi seçersiniz, yanlış bilmiyorsam sınırsız paket 289 TL olması lazım ondada download ve upload hızlarında her hangi bir sınır yok bölgenize göre en iyi download ve uploadı alabiliyorsunuz. Net olarak bir bilgim yok lakin bir araştırın derim anladığım kadarıyla bir yayıncı evi olacak. :) Sizin ihtiyaçlarınızı ancak bu karşılar gibi görünüyor.

Merhaba hocam, böyle bir ev içerisinde bence ihtiyaçlarınızı ancak Türkcell Süperbox karşılayabilir. İhtiyacınıza göre en iyi paketi seçersiniz, yanlış bilmiyorsam sınırsız paket 289 TL olması lazım ondada download ve upload hızlarında her hangi bir sınır yok bölgenize göre en iyi download ve uploadı alabiliyorsunuz. Net olarak bir bilgim yok lakin bir araştırın derim anladığım kadarıyla bir yayıncı evi olacak. :) Sizin ihtiyaçlarınızı ancak bu karşılar gibi görünüyor.
Çok mantıklı fakat bölgedeki Turkcell baz istasyonunun yakın olması lazım. Turkcell hattı olan birisi 4G'sini açıp modemi cama yakın koyabileceğiniz bir noktaya koysun speedtest yapsın. Ona göre hareket edersiniz.

Superonline'de 200₺ye 100Mbps limitsiz var, altyapınız kaç Mbps destekliyor?
Bu arada 2-3 kişi sürekli upload yapacaksa o iş zor. Upload'ı yüksek paketler hem pahalı hem de her altyapı desteklemiyor.
Bizim blokta üst katta biri var 1000mbps interneti var 100 de upload birinden öğrendim daha tanışamadık :) eve özel bir hat mı ne yaptırtmış bende ondan yararlanabilirmiyim sizce? (parasıya tabiki :D) onun dışında maddi olarak bir sıkıntımız yok istedğiniz fiatta olabilir paketler.
Çok mantıklı fakat bölgedeki Turkcell baz istasyonunun yakın olması lazım. Turkcell hattı olan birisi 4G'sini açıp modemi cama yakın koyabileceğiniz bir noktaya koysun speedtest yapsın. Ona göre hareket edersiniz.
Her telefonun 4G de alabileceği maks hız vardır benim bildiğim,İphone 8 plus ta ne var bilen varmı ?

Merhaba hocam, evet dediğiniz gibi 1000Mbps internet hızı vaad ediyor Superonline kendi altyapısında. 10Gbps de verebiliyor. :) 1000Mbps internet için şu anda da kampanya varmış ; 12 ay taahhütle ilk 3 ay 499 TL, sonraki 9 ay için 999 TL diyor. :)
10Gbps internet hızı içinde 24 ay taahhütlü aylık ; 7999 TL'imiş. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı