Yüksek Intel işlemcilere NVIDIA GPU tavsiyesi

Teybinx

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam. Aklımda güzel bir PC toplamak var. sizden ekran kartı tavsiyesi istiyorum ben grafik, render, çizim gibi şeylerle ilgilenmiyorum, sadece oyun ama istediğim alabileceğim fiyat performans bir ekran kartı esasında fiyat konusunda bir sınırım olmayacak ama neden işime yaramayan kuvvette kart almak istemiyorum. Sadece marka olarak ASUS NVIDIA sınıfından olsun ATI mati istemiyorum. İşlemcim de Intel i7 veya i9 olacak bilginize anakartta da ASUS düşünüyorum. Sizden sadece ekran kartı tavsiyesi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese selam. Aklımda güzel bir PC toplamak var. Sizden ekran kartı tavsiyesi istiyorum ben grafik, render, çizim gibi şeylerle ilgilenmiyorum, sadece oyun ama istediğim alabileceğim fiyat performans bir ekran kartı esasında fiyat konusunda bir sınırım olmayacak ama neden işime yaramayan kuvvette kart almak istemiyorum. Sadece marka olarak ASUS NVIDIA sınıfından olsun ATI mati istemiyorum. İşlemcim de Intel i7 veya i9 olacak bilginize anakartta da ASUS düşünüyorum. Sizden sadece ekran kartı tavsiyesi bekliyorum teşekkürler.

Bütçe =?

Bütçe limitsiz olsa da fiyat performans ürünü olarak 3090 mı önerdin? Ekran kartı olarak RTX 3080, işlemci olarak da Ryzen 9 5900x öneririm. Şu anki oyun kralı Ryzen 5000 serisi. Hangi çözünürlükte oynamayı düşünüyorsun?

Bütçe limitsiz olsa da fiyat performans ürünü olarak 3090 mı önerdin? Ekran kartı olarak RTX 3080, işlemci olarak da Ryzen 9 5900x öneririm. Şu anki oyun kralı Ryzen 5000 serisi. Hangi çözünürlükte oynamayı düşünüyorsun?
monitörü daha sonra değiştiricem 4k da gözüm yok 2k veya 1080 de

2K ise 3080 alabilirsin. İşlemciyi de Ryzen 5 5900x almanı öneririm. Monitör olarak da MSI MAG274QRF veya DELL S2721DGF bakabilirsin. MSI model kontrast ve hız konusunda biraz daha iyi.
Asus marka istediğin için bunu önerebilirim ama başka marka da kabul edersen aşağıdaki çok daha ucuza gelir.
İşlemci olarak bunu öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı