Yüksek internet kullanımında diğer uygulamaların yavaşlaması

Lonis

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Gaming Laptop
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba başlık garip olabilir nasıl bir şey yazacağımı şaşırdım.
Arkadaşlar internetimde ciddi bir sorun var insanı delirtecek cinsten. Şu bilgiyi vereyim internetim 35 Mbps'den 50'ye çıktı yakın zamanda, öncesinde de bu sorun vardı ama 50 Mbps'ye çıkınca daha da arttı.
Sorunum şu = ben interneti yüksek miktarda kullanırken yani oyun oynamak indirme yapmak gibi, internet diğer alanlarda inanılmaz yavaşlıyor, mesela PUBG oynarken arkadaşıma Discord'dan yayın açtığımda yayın hem kasıyor hem de arkadaşıma sesim bile gitmez oluyor, veya en basitinden bir oyun güncelleme yaparken tarayıcıya girdiğimde video bile izleyemiyorum bilgisayarda bir şey internet kullanıyorsa geri kalan internet komple tıkanıyor. Yüksek internet kullanmanın diğer uygulamaları yavaşlatacağını biliyorum ama eski 16 Mbps internetim bile bu kadar kötü değildi bir sorun olmalı burada. Discord'da da mesela bir sorunum var zaten sesim kesilerek gidiyor insanlara bunun da internetimle ilgili olabileceğini düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Dipnot: Arkadaşlar oyunlardaki ping değerlerim çok iyi ping ve internet kesilmesi sorunları yaşamıyorum ve Ethernet kullanıyorum.

Kimsenin bir fikri yok mu ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı