Yüksek İşlemci Kullanımı ve Düşük Performans

Chivalry

Kilopat
Benim bu aralar internetim biraz kötü videoları bile zorla izleyebiliyorum, Kablosuz olarak internete bağlanıyorum. (Komşudan)
Tabii internet kötü olduğu için oyunlarda da ping oluyor ama örneğin en basitinden bir Minecraft açıyorum sunucuya bağlandığımda 300-600 ms oluyor ve aniden işlemcinin tüm çekirdekleri %100 kullanılıyor, FPS 1'e düşüyor. Eskiden böyle olmuyordu standart lag oluyor geri atıyordu ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Sadece bunda değil tarayıcıda bile 2-3 sekme aynı anda açamıyorum, bir CS 1.6'da bile aynı şey oluyor sebebi nedir açıklarsanız sevinirim. Şu an sadece internette dolaşabiliyorum. Herhangi bir oyun açtığımda kullanamıyorum bilgisayarı.
İnternet kötü olduğu için midir yoksa başka bir durum mu var?
İnternet kötü olduğunda böyle olmazdı çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden oyuna girdiğimde bu kadar ping olsa da işlemci %100 olarak kullanılmıyordu
driverlar güncel
Çevrimdışı bütün oyunlarda sıkıntı çıkmıyor internet bağlantılı oyunlarda işlemciyi%100 kullanıyor

Önceden oyuna girdiğimde bu kadar ping olsa da işlemci %100 olarak kullanılmıyordu
driverlar güncel
Çevrimdışı bütün oyunlarda sıkıntı çıkmıyor internet bağlantılı oyunlarda işlemciyi%100 kullanıyor
O zaman sistematik bir problem yok dedigim gibi %10 kullansa bile islemci o ping degerinde online oyun kullanilamaz. :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı