Arkadaşlar YouTube'a Movavi video editor Plus 2020 ile video atacağım. Daha öncesi için ekran kayıt programı gerekiyor, öneriniz var mı? Artı ve eksileri ile söylerseniz sevinirim (AMD ekran kartım var.)
10 dakikalik video ne kadar tutar tahmini olarak?Radeon Relive ayarlarından Video Bit Hızını 100 Mb/s olarak ayarla işin çok rahat görülecektir. Yalnız video ne kadar kaliteli olursa o kadar fazla yer kaplayacaktır bunu da unutma.
ReLive kaliteli mi yapıyor obs ile karşılaştirınca?Ekran kartınız destekliyorsa ReLive kullanın desteklemiyor ise OBS Studio benim tercihim olurdu.
Kaliteyi ayarlamak senin ellerinde.10 dakikalik video ne kadar tutar tahmini olarak?
ReLive kaliteli mi yapıyor obs ile karşılaştirınca?
Yanlış hatırlamıyorsam Video Bit Hızını sona getirince yani 100 Mb/s yapınca dakikası 1 küsür GB oluyordu ama çok çok kaliteli video çekiyordu. Duruma göre 75-100 arası işini çok rahat görecektir diye düşünüyorum.10 dakikalık video ne kadar tutar tahmini olarak?
ReLive kaliteli mi yapıyor OBS ile karşılaştırınca?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.