Yüksek kalite ekran kaydı almak için program önerisi

Yasin2000

Centipat
Arkadaşlar YouTube'a Movavi Video Editor Plus 2020 ile video atacağım. Daha öncesi için ekran kayıt programı gerekiyor, öneriniz var mı? Artı ve eksileri ile söylerseniz sevinirim (AMD ekran kartım var.)

Radeon Relive ayarlarından Video Bit Hızını 100 Mb/s olarak ayarla işin çok rahat görülecektir. Yalnız video ne kadar kaliteli olursa o kadar fazla yer kaplayacaktır bunu da unutma.
10 dakikalik video ne kadar tutar tahmini olarak?
Ekran kartınız destekliyorsa ReLive kullanın desteklemiyor ise OBS Studio benim tercihim olurdu.
ReLive kaliteli mi yapıyor obs ile karşılaştirınca?

10 dakikalık video ne kadar tutar tahmini olarak?

ReLive kaliteli mi yapıyor OBS ile karşılaştırınca?
Yanlış hatırlamıyorsam Video Bit Hızını sona getirince yani 100 Mb/s yapınca dakikası 1 küsür GB oluyordu ama çok çok kaliteli video çekiyordu. Duruma göre 75-100 arası işini çok rahat görecektir diye düşünüyorum.

OBS'yi şahsen ben denedim ama hiç beğenmedim. Özellikle ekran kartına yük bindiren(Oyun gibi) işlerde OBS kullanacaksan hiç önermem. Çünkü ekran kartı önceliği oyuna verdiği için OBS ile çekilen videolarda takılmalar olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı