Mordecai ama
Hectopat
Arkadaşlar laptop ekranım çok kaliteliydi ve çok memnundum 1920*1080 çözünürlük 60Hz ve yeni alacağım monitöründe öyle olmasını istiyorum. Birkaç öneride bulunur musunuz?
Ya yine birisi bunu önerdi hatta almayı planlıyordum ama kalite olarak bana biraz kötü geldi yani FHD olmasına rağmen ekranda cam belli oluyor![]()
LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu monitör iyidir.
Buna bakarken gözlerim yorulur :d
Neden gözünüz yorulur anlamadım?Ya yine birisi bunu önerdi hatta almayı planlıyordum ama kalite olarak bana biraz kötü geldi yani FHD olmasına rağmen ekranda cam belli oluyorbenim istediğim öyle değil bu gözlerimi yoruyor
Buna bakarken gözlerim yorulur :d
Bunun kontrat ve parlaklığı mı desem ne desem bilemedim kalite sanırım :/ görüntü kalitesi gözlerimi yoruyor internet kafelerde denk geliyordum 3 4 saatin sonunda ağrıyordu gözlerim ama benim laptopta hiç böyle bir şey yaşamadım ondan dolayı bunu şu anlık 2.seçenek olarak görüyorumNeden gözünüz yorulur anlamadım?
İyiymiş teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.