- Makaleler
- 1
Yanlış anlamayın almayacağım. Sadece yüksek sistem bir PC'nin özellikleri nasıl onu merak ettim. Ona göre daha iyi çıkarımlar yapabilirim diye.
Kişiden kişiye değişen bir durum, 1050 Ti kullanan adam 3060 sisteme geçince uçuyor. Ama uzun ömürlü bir sistem istiyorsan 30k civarı bütçe ideal günümüzde.
Ortalama böyle bir şey ideal. Tabi çözünürlüğe göre değişen bir durum.İşte ben de o sistemi soruyorum. Yani günümüz oyunlarını Ultra ayarlarda gram kasmadan, donmadan oynatacak sistem.
Ortalama böyle bir şey ideal. Tabii çözünürlüğe göre değişen bir durum.
![]()
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti EX 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
![]()
ULTIMA-DUALRX7600XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7600 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-DUALRX7600XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS DUAL Radeon RX 7600 XT OC 16GB ekran Kartı ile en iyi performans için özelleştirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Kanka onun bir sayısı yok ki. 100 e de sistem var. 50 binede.Ortalama bunlar içinse, yüksek sistem ne için? Ve yüksek de atar mısınız?
Kanka onun bir sayısı yok ki. 100'e de sistem var. 50 binede.
İleriye dönük oluyor. Veya alıcının maddi durumu elveriyor.Peki onlar ne için kullanılıyor ki oyun için bu kadar yüksek performansı orta sistemler dahi veriyorsa?
İleriye dönük oluyor. Veya alıcının maddi durumu elveriyor.
Tİ daha çıkmadı. 4090 var. Ayrıca yüksek performans için tabi ki yok o biraz fanteziye kaçıyor. Paran varsa alıyorsun işte. Benimde durumum olsa 2dk durmam.Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim. Yani oyunlarda çok yüksek performans için mecburen 4090 Ti almaya gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.