Yüksek motor kapağı neden var?

Yer
Mars
Amerikan Muscle.jpg

Arkadaşlar, Hızlı ve Öfkeli izlerken şu parçayı görmüştüm. Gerçekte de bazı arabalarda var. Bunun bir işlevi var mı yoksa sadece havalı dursun diye mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapak değil o, supercharger. Turbo gibi bir aşırı besleme sistemi ancak turbodan farklı olarak gücünü atık egzoz gazından değil doğrudan motordan alıyor.
Kapak olmadığını biliyorum moderatör öyle değiştirmiş teşekkürler cevap için.
Motor kapağı değil o kral Supercharger. Dışarıda olma sebebi havayı doğrudan emmesi için yapılmıştır diye düşünüyorum.
Hocam moderatör öyle değiştirmiş.

Çok beğendiğim YouTube kanalının bu konu hakkındaki videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok beğendiğim YouTube kanalının bu konu hakkındaki videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler izleyeceğim.

Bildiğim kadarıyla o bir supercharger. Turbo gibi bir işlevi var ama bu direkt toksijeni emip yanma odasına daha fazla oksijen gitmesini ve motorun daha çok ateşlemesini sağlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı