Yüksek okuma ve yazma hızına sahip 1TB M.2 NVMe SSD önerisi

akrep47

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 1 TB SSD alacağım da okuma hızı ve yazma hızı yüksek ve kaliteli bir şey arıyorum, önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle anakartının desteklediği PCIe versiyonunu öğrenmek lazım PCIe 3.0 ise 970 evo plus kullanmak hız konusunda tadmin edicidir. pcıe 3.0 a 990 Pro takarsan saniyede 1.7 GB veri aktarım hızının üzerine çıkamazsın.
bir diğer konu ise yüksek hızlı ssd ile ne yapacaksın sadece oyun oynayacaksan pcıe 3.0 ile 4.0 hızları arasında yüksek farklar olsada oyunlarda performans farkı olmamakta. oyun açılma loading ekranında bazen 1 saniye farkettiriyor. 1 saniye için 1500K fazla vermeye değermi ? bunun kararı sizin saygım sonsuz

Mer haba ben oyun için alacak tım alacaktım

MAG B760M Mortar Wi-Fi anakrtım modeli bu almışken en iysini alayım dedim​

Ok teşekkürler bilgi için.

Mer haba ben oyun için alacak tım alacaktım

MAG B760M Mortar Wi-Fi anakrtım modeli bu almışken en iysini alayım dedim​

Ok teşekkürler bilgi için.
Anakartında 2 Adet Gen4 M2 desteği var PCIe 4.0 SSD alabilirsin. 980 Pro yada 990Pro ama bu ssd ler yüksek sıcaklıklara ulaşmakta anakartında 1 slotunda soğutucu mevcut. Soğutucu altına koymalısın yada diğer alana takacaksan soğutuculu bir SSD bakmalısın. Öncelikle SSD yi monte edeceğin alanı belirle ona uygun ürün satın al.

Konu oyun ise Youtube da 3000Mb/s ve 7000Mb/s ssd testleri var bence önce kontrol et paranı ona göre harca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı