Yüksek Performans Seçeneğinin Sisteme Zararı Var mı?

Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Ekran kartım RX570 oyunları en yüksek grafiklerde oynayabiliyorum 60FPS ama saniyelik droplar giriyordu. 45FPS olup oyun donuyordu salise olarak şimdi yüksek performansı seçince bu droplar gitti ama sisteme bir zararı var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım RX570 oyunları en yüksek grafiklerde oynayabiliyorum 60FPS ama saniyelik droplar giriyordu. 45FPS olup oyun donuyordu salise olarak şimdi yüksek performansı seçince bu droplar gitti ama sisteme bir zararı var mı acaba?

Yok, sadece donanimi maksimum performansta kullanir ve sistem bostayken bile son gücte calisir. Eger kasa ise zaten öyle birak, laptop ise oyun disindayken dengeli moduna geri alabilirsin.

Konu dışı olacak ama yüksek performansa nasıl aldığınızı söyler misinizi?

Sisteme zararı yok ama performans gerekmediği zaman boşuna güç tüketmiş ve ısınmış olur. Performans seçeneklerini düzenleyerek kendin için en uygunu bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı