Yüksek Performans vs Nihai Performans

kuyt5252

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Talebe)
Arkadaşlar ben Windows 10 64 Bit kullanıyorum da yüksek performans ve nihai performans var. Hangisi daha fazla FPS verir? Eskiden yüksek performans daha çok FPS veriyor diyorlardı, şimdi nihai performans daha çok FPS veriyor diyorlar. Sizce hangisi daha fazla FPS veriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapmalıyım yani Zula FPS artması için?

Ayarlardan çözünürlüğü kısabilirsin. Grafik kalitesini düşürebilirsin. Zula'nın olduğu klasöre gidip zula.exe'ye sağ tıklayıp uyumluluğa gelip tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakabilirsin. Arka planda çalışan Chrome vs. kapatabilirsin. Yeni konu açarsan başkaları da sana yardımcı olabilir.

Nihai performans benim bildiğime göre grafikleri yükseltiyor. (bu da FPS kaybı demek)
Yüksek performans ise benim bildiğime göre performans yüksek olması için grafiklerden kısarak daha iyi bir performans veriyor. (bu da FPS yükselmesi demek)

Ne boş yaptın ya.
Grafik yükselttiği falan yok. Nereden çıkarttın.
Maksimum performans nihai modunda.
-Ayrıca "Power plan" adı üzerinde, sadece alınan güce, elektrik değerini değiştiriyor.

Kanka 5 yıl sonra yazıyorum lakin konuyu hortlatmışsın. Nihai Performans Grafikleri kısmaz fakat işlemciyi tam güçte çalıştırarak daha fazla FPS artışı yaşatır. Yalış bilgilendirme yapmayalım. 5 yıl sonra yazdığım için özür dilerim.

Kanka 5 yıl sonra yazıyorum lakin konuyu hortlatmışsın. Nihai Performans Grafikleri kısmaz fakat işlemciyi tam güçte çalıştırarak daha fazla FPS artışı yaşatır. Yalış bilgilendirme yapmayalım. 5 yıl sonra yazdığım için özür dilerim.
O kişi için 3 yıldı. Senin için de 1 yıl. Ayrıca yanlış bilgilendirme yapmayalım diyip kendin de yanlış bilgilendirme yapıyorsun.
Arkadaşlar ben Windows 10 64 Bit kullanıyorum da yüksek performans ve nihai performans var. Hangisi daha fazla FPS verir? Eskiden yüksek performans daha çok FPS veriyor diyorlardı, şimdi nihai performans daha çok FPS veriyor diyorlar. Sizce hangisi daha fazla FPS veriyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı