Yüksek ping problemi

omeraydn01

Kilopat
3-4 gündür VPN'le ugraşıyorum. Pingim 200'e sabitlendi önceden 80-90 falandı. VPN programlarının hepsini sildim. Hala aynı 200 ms. Opera'dan VPN'le bir oyun yerine girdim ping değerim 90'a düştü VPN'i kapatınca 200'e tekrardan geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediklerini yaptım değişen bişey olmadı.
Ağ ayarlarını kurcalamış olabilir misiniz ?
Pek bilmiyorum kurcalamışta olabilirim :D, nasıl sıfırlayacam ağ sıfırlamayı yaptım bu arada.

Dediklerini yaptım değişen bişey olmadı.

Pek bilmiyorum kurcalamışta olabilirim :D, nasıl sıfırlayacam ağ sıfırlamayı yaptım bu arada.
Ağ sıfırlamayı son adımlarda yapmış olman lazım zaten. Yani şaşırdım çoğu kişide işe yaramıştı ama. Hala bir düzelme yoksa yemiz Windows kurulumu yapabilirsin eğer İSS ile ilgili bir sorun yoksa.

Normalin çok üstünde ping değeriniz. İstiyorsanız bilgisayarı CCleaner ile birkez temizleyin sonrada modemi açıp kapatın. Eğer yine olmassa İnternet sağlayıcınız ile iletişime geçin. İnternetten modem ayarlarınızı tekrar yapılandırabilirler. CCleaner ve modem aç kapattan sonra bizi bilgilendirir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı