Bence bu sorun TTnet'in suçu. Hızım sabit gelmiyor zaten. Adil kullanım kotasını aştım 3mbps gelmesi gerekirken bazen 5 bazen de 1'e düşüyor. Modem zaten saatlerce kapalı oluyor (uyuyor oluyorum). Ertesi gün açtığımda hiç kapatmıyorum. 12-1 gibi kapatıyorum. Onun dışında bir anormallik olduğunu sanmıyorum zaten. Bu arada Zyxel kullanıyorum ve saldırı yediğimi de düşünmüyorum. Bundan eminim artık. Ben elimden geleni yaptım. Hiçbir şey derdime derman olmuyor. Şuan sorun hala geçmiş değil. Ama artık ödeme gününü iple çekiyorum. Belki ufak bir ihtimal server bölgem değişir, portum değişir diye. Cevaplarınızı bekliyor olacağım.
Hız testi sonucum
Genel arıza olmasına imkan yok diyebilirim. Benim oyunda ve gerçek hayatta olsun çoğu arkadaşım TTnet kullanıyorlar. Hepsine pinglerini(gecikmelerini) soruyorum ve bana verdikleri cevap gayet olumlu. Ben bir TR sunucusunda 150-1000 civarında oynarken onlar minimum 6 maksimum 100 ping(gecikme)'le oynuyorlar. Hatta bazen onların pinginin(gecikmesinin) 1'e kadar indiği bile oluyor. Ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. Artık ödeme gününü bekliyorum ama cevaplarınızı da takip ediyor olacağım.