Yüksek RAM kullanımı

quarkmen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gün önce bilgisayar yavaş kapandı ve bilgisayar tekrar açtığımda çok yavaşladı. Hala da öyle. Görev yöneticisinde RAM kullanımı %90'dan aşağıyı görmüyor. Ne yapabilirim?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İşletim sistemi 64 bit, değil mi? Önce virüs ihtimalinden başlayalım. Bilgisayarını HitmanPro/Emsisoft Emergency Kit (Kendin Tara bölümünden varsayılan ayarlarla)/Zemana Portable/Adwcleaner programları ile tarayıp sonucu yazabilir misin? İyi günler dilerim, umarım sorunun çözülür.

Evet 64 bit eset nod 32 ile bugün taratmıştım virüs çıkmadı dediğiniz programlarla da taratıp sonucu paylaşacağım teşekkürler

Evet 64 bit eset nod 32 ile bugün taratmıştım virüs çıkmadı dediğiniz programlarla da taratıp sonucu paylaşacağım teşekkürler
NOD32 çoğu zaman güncel ve lisanslı olmadığından iyi sonuç vermiyor. Bu nedenle sorun çözüldükten sonra onu kaldırıp Bitdefendet Free kurun veya Bitdefender Total Security satın alın.

Hepsini atıyım mı?

HitmanPro:

KMS ler daha öncede vardı onlarda olmadığını düşünüyorum ama yinede siliceğim

Dosya Ekleri

• log 2.PNG
    log 2.PNG
    8,4 KB · Görüntüleme: 114
  • log.PNG
    log.PNG
    7,9 KB · Görüntüleme: 113
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı