Arkadaşlar upload hızı yüksek olursa sevinirim çünkü yayın açacağım.
Bunun dışında bu sağlayıcılarda çok kesinti oluyor mu? Onun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Altyapına göre değişir. Türknet kullanıyorum kopma 1-2 kere yaşadım 1 sene içinde. 90Mbps indirme 8Mbps yükleme hızı var. 95TL oldu galiba son zam ile.
Altyapına göre değişir. TürkNet kullanıyorum kopma 1-2 kere yaşadım 1 sene içinde. 90Mbps indirme 8Mbps yükleme hızı var. 95TL oldu galiba son zam ile.
Valla 2 akrabam turknetten kablonet e geçti,gün içinde akşam 8 e kadar 95 mbps alıyorlar akşam 8 gece 1-2 arasıda 25-30 mbps arası alıyorlarmış.Gayet hızlı önerebilirim
Vallahi 2 akrabam TürkNet'ten Kablonet'e geçti, gün içinde akşam 8'e kadar 95 Mbps alıyorlar akşam 8 gece 1-2 arasıda 25-30 Mbps arası alıyorlarmış. Gayet hızlı önerebilirim.
Evet Kablonet bende duydum ama işte 8'den sonra 25-30'a düşmesi kötü çünkü ara tatiller ve yaz tatilleri hariç eve geç geleceğim ancak 100 Mbps'yi 2 saat görebilirim.
Evet Kablonet bende duydum ama işte 8'den sonra 25-30'a düşmesi kötü çünkü ara tatiller ve yaz tatilleri hariç eve geç geleceğim ancak 100 Mbps'yi 2 saat görebilirim.