Yüksek upload hızına sahip ISS önerisi

Altyapına göre değişir. Türknet kullanıyorum kopma 1-2 kere yaşadım 1 sene içinde. 90Mbps indirme 8Mbps yükleme hızı var. 95TL oldu galiba son zam ile.

Valla 2 akrabam turknetten kablonet e geçti,gün içinde akşam 8 e kadar 95 mbps alıyorlar akşam 8 gece 1-2 arasıda 25-30 mbps arası alıyorlarmış.Gayet hızlı önerebilirim

Vallahi 2 akrabam TürkNet'ten Kablonet'e geçti, gün içinde akşam 8'e kadar 95 Mbps alıyorlar akşam 8 gece 1-2 arasıda 25-30 Mbps arası alıyorlarmış. Gayet hızlı önerebilirim.

Evet Kablonet bende duydum ama işte 8'den sonra 25-30'a düşmesi kötü çünkü ara tatiller ve yaz tatilleri hariç eve geç geleceğim ancak 100 Mbps'yi 2 saat görebilirim.
Evet Kablonet bende duydum ama işte 8'den sonra 25-30'a düşmesi kötü çünkü ara tatiller ve yaz tatilleri hariç eve geç geleceğim ancak 100 Mbps'yi 2 saat görebilirim.

Vodafone düşünüyorum redlilere özel kampanyaları var 50 Mbps 85 TL ama onda da upload kaçtır bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı