O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 1 29 Eylül 2020 #11 85 oldu faturada. Upload isini nasil yaptiniz. VDSL mi kullaniyorsunuz.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 29 Eylül 2020 #12 osmannr dedi: 85 oldu faturada. Upload isini nasil yaptiniz. VDSL mi kullaniyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet VDSL kullanıyoruz. Biz interneti kapattırdık pandemi patlak verince hocam bu aydan sonra ama 1 yıla yakındır kullanıyorduk uzaktan eğitim oldu malum
osmannr dedi: 85 oldu faturada. Upload isini nasil yaptiniz. VDSL mi kullaniyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet VDSL kullanıyoruz. Biz interneti kapattırdık pandemi patlak verince hocam bu aydan sonra ama 1 yıla yakındır kullanıyorduk uzaktan eğitim oldu malum
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 1 29 Eylül 2020 #13 TürkNet kullaniyorum VDSL'de. Upload paketini ilk senden duydum ben. Var mı oyle bir şey nasil yapacaz.
TürkNet kullaniyorum VDSL'de. Upload paketini ilk senden duydum ben. Var mı oyle bir şey nasil yapacaz.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 30 Eylül 2020 #14 Superonline fiber altyapısı var ise bunları alabilirsin. Turkcell Superonline Fiber İnternet Kampanyaları | Hızlı Ev İnterneti Turkcell Superonline Fiber İnternet kampanyalarına hızlıca başvurmak için hemen tıklayın! www.superonline.net Yok Böyle Hız Kampanyası - Superonline www.superonline.net Yok ise Kablonet'in 10 Mbps upload hızına çıkaran paketi var. Onu alabilirsin aylık kullanımı al. Kotalı gibi bir şeydi.
Superonline fiber altyapısı var ise bunları alabilirsin. Turkcell Superonline Fiber İnternet Kampanyaları | Hızlı Ev İnterneti Turkcell Superonline Fiber İnternet kampanyalarına hızlıca başvurmak için hemen tıklayın! www.superonline.net Yok Böyle Hız Kampanyası - Superonline www.superonline.net Yok ise Kablonet'in 10 Mbps upload hızına çıkaran paketi var. Onu alabilirsin aylık kullanımı al. Kotalı gibi bir şeydi.
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 30 Eylül 2020 #15 osmannr dedi: Milenicom mu kullaniyosn. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Nakil işlemimi 26. gün yaptılar. Whatsapp' dan yaza yaza.
osmannr dedi: Milenicom mu kullaniyosn. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Nakil işlemimi 26. gün yaptılar. Whatsapp' dan yaza yaza.
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 1 30 Eylül 2020 #16 VDSL'de upload cok olan bir ISS lazim bana hocalar.
A Ahmet:) Hectopat Kek günü Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 628 Çözümler 3 30 Eylül 2020 #17 osmannr dedi: VDSL'de upload cok olan bir ISS lazim bana hocalar. Genişletmek için tıkla... Millenicom 85 TL'ye 35 dowland 6Mbps upload veriyor.
osmannr dedi: VDSL'de upload cok olan bir ISS lazim bana hocalar. Genişletmek için tıkla... Millenicom 85 TL'ye 35 dowland 6Mbps upload veriyor.