3400G, 1660 Super ile bildiğim kadarıyla yüksek bir oranla darboğaz yapıyor.
Topladığınız sistem çok iyi sayılmaz. İçinde bulunan SSD'den bu aralar çok fazla şikayetçi var. Kasa ise ranker marka değil aslında Gametech gibi kalitesiz bir markanın kasası. Sinerji üstüne "ranker" diye marka basıyor. Buyurun;
Sinerji'nin sözde kendi markası olarak sattığı bu kasa aslında Gametech'in kalitesiz kasalarından bir tanesi olmasına rağmen, neden hala öneriliyor? Bir tuhafıma gitti. "Rampage gibi kalitesiz markalara bulaşmayın." şeklinde bir cümle kurup neden bu kasayı öneriyorlar? Benim gözümde bu kasanın...
www.technopat.net
Monitör konusunda pek bir bilgim yok. Ben şöyle bir sistem topladım:
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
En ucuz G.Skill Flare X 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GFX Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Flare X 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GFX Ram özelliklerini incele, 1.035,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Gigabyte 240 GB GP-GSTFS31240GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
3349.95 TL tuttu. Gayet güncellemeye açık bir sistem oldu.
Maksimum bütçeniz nedir? Belki daha iyilerini toplayabiliriz.