Yükseltmeye açık APU sistem toplamak

Yer
𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁
Daha fazla  
.

Arkadaşım için şöyle bir sistem topladım. Sistemde beğenmediğiniz bir şey var mı? Araştırmadan tek ürün kasa ama güzel duruyor. Sizce alınır mı? Şu anlık biraz kullanıp sonra ikinci el RX570, 580, 1660 Super tarzı kartlar alarak yükseltmeyi düşünüyoruz, şu an tek aklımda kalan ürün kasa. 3 fanlı büyük bir kart alırsak sıkıntı olur mu? Bu sisteme 75Hz 1080P bir monitör önerir misiniz? 3400G 1660 Super'e darboğaz yapar mı?

3400G, 1660 Super ile bildiğim kadarıyla yüksek bir oranla darboğaz yapıyor.

Topladığınız sistem çok iyi sayılmaz. İçinde bulunan SSD'den bu aralar çok fazla şikayetçi var. Kasa ise Ranker marka değil aslında gametech gibi kalitesiz bir markanın kasası. Sinerji üstüne "Ranker" diye marka basıyor. Buyrun ;

Monitör konusunda pek bir bilgim yok. Ben şöyle bir sistem topladım :

3349.95 TL tuttu. Gayet güncellemeye açık bir sistem oldu.

Maksimum bütçeniz nedir? Belki daha iyilerini toplayabiliriz.

3400G, 1660 Super ile bildiğim kadarıyla yüksek bir oranla darboğaz yapıyor.

Topladığınız sistem çok iyi sayılmaz. İçinde bulunan SSD'den bu aralar çok fazla şikayetçi var. Kasa ise ranker marka değil aslında Gametech gibi kalitesiz bir markanın kasası. Sinerji üstüne "ranker" diye marka basıyor. Buyurun;

Monitör konusunda pek bir bilgim yok. Ben şöyle bir sistem topladım:

3349.95 TL tuttu. Gayet güncellemeye açık bir sistem oldu.

Maksimum bütçeniz nedir? Belki daha iyilerini toplayabiliriz.

Monitör dahil 5000 monitör hariç 4000.

Şöyle bir sistem yapsak nasıl olur? Bütçeyi 22 TL aşıyor. Monitör ekledim sizin için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı