Yürüyüş ve spor salonuna gidemeyen birisi evde neler yapabilir?

HanKaĞaN

Megapat
Daha fazla  
Küçük bir ilçede yaşıyorum. Düzgün bir salon yok. Yürüyüş için de uygun bir alan yok, her yer iç içe burada. Koşu bandı alsam eve sığmıyor, bu yeni çıkan minimal koşu bantlarının hem kalitesi iyi değil hem hızları koşuya yeterli değil, ancak yürüyüş bandı onlar deniliyor...

Ama ofiste çalışan hareketsiz biri olduğumdan göbek iyice çıktı. Bir şeyler yapmam lazım. İyi bir düzen yapabilirsem her akşam en az 1 saat antrenman yapabilirim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kondisyon bisikleti mi alsam?..

Küçük bir ilçede yaşıyorum. Düzgün bir salon yok. Yürüyüş için de uygun bir alan yok, her yer iç içe burada. Koşu bandı alsam eve sığmıyor, bu yeni çıkan minimal koşu bantlarının hem kalitesi iyi değil hem hızları koşuya yeterli değil, ancak yürüyüş bandı onlar deniliyor...

Ama ofiste çalışan hareketsiz biri olduğumdan göbek iyice çıktı. Bir şeyler yapmam lazım. İyi bir düzen yapabilirsem her akşam en az 1 saat antrenman yapabilirim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kondisyon bisikleti mi alsam?..
İlk önce çevredeki parklara göz atın muhakkak halk için yapılan ve barfiks vs çekilebilir bir park vardır veya mekik aletleri

Decathlondan 5-20 kg arası olan bütün direnç bantlarından alın.

Ardından internetten bu kanalı biraz araştırın

Ama ofiste çalışan hareketsiz biri olduğumdan göbek iyice çıktı. Bir şeyler yapmam lazım. İyi bir düzen yapabilirsem her akşam en az 1 saat antrenman yapabilirim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kondisyon bisikleti mi alsam?

Dediğiniz gibi kondisyon bisikleti dışında başka bir seçenek kalmıyor. Kondisyon bisikleti ve isterseniz ağırlık seti alıp ağırlık çalıştıktan sonra üstüne kondisyon bisikletinde kardiyo yapmak mantıklı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı