Yüz bakımı için tavsiyeler

SalihReizz

Hectopat
Merhaba,

18 yaşındayım, sizden bakım için tavsiye isteyeceğim. Yağlı bir cilde sahibim, burnum ve alnım sürekli yağlanıyor. Sivilce gibi bir sorunum yok, çıkması durumunda 1 2 gün içerisinde kayboluyor.

Cildim genelde gözenekli, yağlı ve siyah noktalı yapıya sahip.

Biraz araştırdım ve peeling, tonik, nemlendirici ve yüz temizleme jelinin yeterli olduğu gördüm. Belki haftada 1 de kil maskesi.

Ancak bu ürünlerden piyasada çokça var ve hangilerinin beklentiyi karşıladığını ve cilt tipime uygun olduğunu bilmediğim için yardım istiyorum.

Benim araştırmalarım sonucu bulduğum ürünler bunlar:

Peeling 1
Peeling 2

Salisilik Asit Tonik

Nemlendirici 1
Nemlendirici 2

Bu ürünlerden hangilerini almalıyım?
Forumlarda vs bunlar önerilmişti genelde ama farklı ürünler de tavsiye edebilirsiniz.

Bütçem biraz sınırlı o yüzden F/P tarzı ürünler iyi olacaktır, kesin almalısın dediğiniz bir şey varsa gene de yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 tane yüz temizleme jeli ve üstüne salisilik asit alabilirsin yüzün yağlı olduğu için yağlı ciltler için olanlardan alabilirsin marka olarak bioderma iyidir önce yüzünü bununla yıkayıp üstüne salisilik asit sürebilirsin sabah akşam jel ile yıkican akşam uyumadan da salisilik asidi sürceksin linkteki güzeldir.

1 tane yüz temizleme jeli ve üstüne salisilik asit alabilirsin yüzün yağlı olduğu için yağlı ciltler için olanlardan alabilirsin marka olarak bioderma iyidir önce yüzünü bununla yıkayıp üstüne salisilik asit sürebilirsin sabah akşam jel ile yıkican akşam uyumadan da salisilik asidi sürceksin linkteki güzeldir.
Teşekkürler hocam ama önerdiğiniz markanın fiyatları biraz uçuk geldi,

Sinoz

bu nasıldır? Çoğu satış sitesinde yorumları iyi ve ml hesabına bakınca yarı yarıya uyguna geliyor.

Bir de nemlendirici ve peeling için ne söylersiniz? Gerek yok mu diyorsunuz?

Zaten benim dediğim jel yüzüde nemlendirdiği için gereksiz oluyor eczanelerde indirimli falan oluyor başka marka öneremiyorum çünkü kullanmadım kullanmadığım şeyi önermek doğru olmaz.

Yüz temizleme jeli düzenli kullanımda büyük oranda azaltıyor. Yanına aldığım B5 kremin etkisi var mı bilmiyorum. Yüzü biraz rahatlatmak dışında etkisini hissetmedim. Bu ürünü kullanıyorum öneririm.

Zaten benim dediğim jel yüzüde nemlendirdiği için gereksiz oluyor eczanelerde indirimli falan oluyor başka marka öneremiyorum çünkü kullanmadım kullanmadığım şeyi önermek doğru olmaz.
Evet, haklısın. Teşekkürler.

Yüz temizleme jeli düzenli kullanımda büyük oranda azaltıyor. Yanına aldığım B5 kremin etkisi var mı bilmiyorum. Yüzü biraz rahatlatmak dışında etkisini hissetmedim. Bu ürünü kullanıyorum öneririm.
Bakacağım hocam ama dediğim gibi bu marka biraz bütçeyi aşıyor, alternatif bakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı