Yüz felci ne zaman geçer?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yüz felci geçirdim bir diğer yanımı hiçbir şekilde kıpırdayamıyorum. Doktor yakında düzelir dedi birkaç hap (tablet) yazdı sizce ne zaman kaç ayda düzelir? Adamakıllı su veya yemek yiyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba yüz felci geçirdim bir diğer yanımı hiçbir şekilde kıpırdayamıyorum. Doktor yakında düzelir dedi birkaç hap (tablet) yazdı sizce ne zaman kaç ayda düzelir? Adamakıllı su veya yemek yiyemiyorum.

Hocam bende pazar günü ne yazık ki ogrendim 2. 3. evre denildi ilaçlar verildi sizde kac günde iyileşme sağlandı acaba süreçi nasıl gecirdiniz.

Çok can sıkıcıydı yaklaşık bir ay içerisinde iyileştim fakat yüzümde hala uyuşma ve sarkmalar var.

Hocam kusura bakmayın darlamak gibi olmasin birkaç soru soracağım sizin de dilinizde tadsizlik ve kuruluk oldu mu? Fizik tedavi gördünüz mu? Benim doktorum baslansin dedi cuma gününden beri gidiyorum etkisi var fakat tamamen geçmiş değil.

Hocam kusura bakmayın darlamak gibi olmasin birkaç soru soracağım sizin de dilinizde tadsizlik ve kuruluk oldu mu? Fizik tedavi gördünüz mu? Benim doktorum baslansin dedi cuma gününden beri gidiyorum etkisi var fakat tamamen geçmiş değil.

Hayır dostum hiçbir şekilde fizyoterapist'lere gitmedim kendi kendine düzeldi fakat benim de dilimde kuruluk tad kaybı vardı bu normal bir şey bir ay içerisinde iyileşiyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı