Yüz nasıl inceltilir?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Yüzüm böyle yağlı ve karemsi bir şekilde uzunum diye mi bilmiyorum ama tam oval ve yuvarlak değil kare gibi hiç hoşuma gitmiyor. Bunu değiştirmek mümkün değil sanırım ben de ince yüz filtresini denedim. Öyle halim çok hoşuma gitti. Yüzümü nasıl inceltebilirim yağları nasıl atarım? Kalıcı bir şekilde.

Yav durumu şöyle özetleyeyim aynada veya bir yerde fotoğraf çekiliyorum ya yüzüm ya büyük ya küçük bilmiyorum her açıdan kötü çıkıyor bi şekilde kare gibi yüzüm var ne yapsam onu anlamadım düzeltmek istiyorum bunu tek sıkıntım bu.

Hocam PC başında olmakla ne alakası var? Lisanslı kayak ve yüzme sporcusuyum bende PC başındayım? Arkadaş gayet insani bir şekilde soru sormuş insan rolu yapmaya özen gösterin.

Masa başında fazla kalori tüketmenin argo bir versiyonu.

Masa başında fazla kalori tüketmenin argo bir versiyonu.

Hocam fazla kalori tüketip 7.30 8 vaktinde kalkıp 2 saat yürüyüş-koşu yapsa kalori atımı olur vucutta PC başındaki herkesi 120 130 kilo olarak düşünmeyi bıraksanız keşke

Ben yüzüme bakımlıyım ama sürekli akneyle de uğraşıyorum şekeri bir ara bıraktım ama kalıcı değildi dayanamamıştım

Hocam fazla kalori tüketip 7.30 8 vaktinde kalkıp 2 saat yürüyüş-koşu yapsa kalori atımı olur vucutta PC başındaki herkesi 120 130 kilo olarak düşünmeyi bıraksanız keşke
Arkadaşın yanıtına karşı dedim PC kullanan herkesin kilolu olduğuyla alakalı bir söylem değildi. Zaten öyle bir veri de yok.

Gün doğumunda koşuya çıkın hocam ne ağır tempo ne hafif önce kendi koşu kapasitenizi belirleyin ondan sonra kendinize bir program hazırlayın faydası olacaktır.

Yüzüm ekteki gibidir:

Yüzünüz gayet iyi aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…