Yüz nasıl inceltilir?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Yüzüm böyle yağlı ve karemsi bir şekilde uzunum diye mi bilmiyorum ama tam oval ve yuvarlak değil kare gibi hiç hoşuma gitmiyor. Bunu değiştirmek mümkün değil sanırım ben de ince yüz filtresini denedim. Öyle halim çok hoşuma gitti. Yüzümü nasıl inceltebilirim yağları nasıl atarım? Kalıcı bir şekilde.

Hocam anladığım kadarıyla yüzüm küçük onu da düzeltemiyorum maalesef. Sanırsam yüzün ince olmasıyla alakası yok. Hepsi uzun olmanın zararları (!)

Selamlar. Yüzüm böyle yağlı ve karemsi bir şekilde uzunum diye mi bilmiyorum ama tam oval ve yuvarlak değil kare gibi hiç hoşuma gitmiyor. Bunu değiştirmek mümkün değil sanırım ben de ince yüz filtresini denedim. Öyle halim çok hoşuma gitti. Yüzümü nasıl inceltebilirim yağları nasıl atarım? Kalıcı bir şekilde.

Hocam mesajlara biraz baktım kilonuz gayet yerinde hatta biraz daha kilo almanız gerek buna ek olarak zaten yüzünüz ince atılan fotoğraf biraz bulanık ama zaten belli oluyor ince olduğu yüz şekliniz yağdan ziyade genetikle alakalı bir şey kare diye üzülüyorsanız ki tekrar söylüyorum bence gayet iyi gözüküyor ancak memnun değilseniz "masseter botox uygulaması"yaptırabilirsiniz bu yüz şeklinizi biraz daha oval veya yuvarlak yapacaktır nasıl istediğinize bağlı.

Ağır olun hocam. 🤣🤣

Ben anlamadım işte sorunu yüzüm küçük çıkıyor fotoğraflarda kafama göre mi bilmiyorum yüzümün inceliğiyle mi alakalı tam olarak böyle:

Eki Görüntüle 2492696

hocam, bazılarında genetik olarak bukkal yağ yastığı oluyor elmacık kemiği altında. Onları eritmesi çok zor, anca ameliyatla. Ama sizin gayet normal duruyor fotoğrafa bakınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı