Yüz nasıl inceltilir?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Yüzüm böyle yağlı ve karemsi bir şekilde uzunum diye mi bilmiyorum ama tam oval ve yuvarlak değil kare gibi hiç hoşuma gitmiyor. Bunu değiştirmek mümkün değil sanırım ben de ince yüz filtresini denedim. Öyle halim çok hoşuma gitti. Yüzümü nasıl inceltebilirim yağları nasıl atarım? Kalıcı bir şekilde.

Hocam fitnessa gidiyor musunuz bilmiyorum ancak bahsettiğiniz tempoyu etkileyecek bir sürü etken var sigara/alkol/şeker vs. Ancak Total bir şekilde akciger gelişimi bacak gelişimi solunum gelişimi kalori yakımı vs.

Kilo aldığınızda soldaki gibi olmaktan korkuyorsanız sağlıklı bir beslenme düzeni ve egzersizle asla böyle bir durum mümkün değil.

Hocam fitnessa gidiyor musunuz bilmiyorum ancak bahsettiğiniz tempoyu etkileyecek bir sürü etken var sigara/alkol/şeker vs. Ancak Total bir şekilde akciger gelişimi bacak gelişimi solunum gelişimi kalori yakımı vs.
Hayır, bir spor salonuna üye değilim. Kendi çabalarımla bir yere gelmeye çalışıyorum diyebiliriz. Sigara, alkol ve şeker kullanmıyorum. Marketten alınan ve "abur cubur" olarak nitelenen hiçbir ürünü tüketmediğimi de belirteyim.

Full hali gelmez mi hocam, tam anlayamadık.
Ağır olun hocam.

Ben anlamadım işte sorunu yüzüm küçük çıkıyor fotoğraflarda kafama göre mi bilmiyorum yüzümün inceliğiyle mi alakalı tam olarak böyle:

Hocam o zaman çok iyi solunum gelişiminiz artıkça aradaki koşu temposunu da arttırmaya çalışın ve benim naçizane tavsiyem tabii ki gene de siz bilirsiniz ancak daha güneş doğarken hızlı tempo bir koşuya çıkmanız bacaklarınızın yanması lazım ondan sonra ise kısa bir moladan sonra hafif tempo hızlı yürüyüş yapın ben kayak müsakabalarımdan önce bu tür bir program izliyordum 12 yıldır işe yarıyor

Ağır olun hocam.

Ben anlamadım işte sorunu yüzüm küçük çıkıyor fotoğraflarda kafama göre mi bilmiyorum yüzümün inceliğiyle mi alakalı tam olarak böyle:

Eki Görüntüle 2492696

Hocam kafanız yukarı doğru bombe yapıp uzaylı gibi değilse gayet orantılı bir çeneniz var sadece üst dudağınız biraz küçük ancak genel hali ile iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…