Yüz temizleme jeli önerisi

Daha fazla  
Doktor verdiği kremden önce kullanmam için yüz temizleme jeli önerdi ancak fiyatı biraz yüksek. Aynı işlevde daha uygun fiyatlı bir ürün işimi görür mü? Yoksa doktorun dediğini mi almalıyım illa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor verdiği kremden önce kullanmam için yüz temizleme jeli önerdi ancak fiyatı biraz yüksek. Aynı işlevde daha uygun fiyatlı bir ürün işimi görür mü? Yoksa doktorun dediğini mi almalıyım illa?
Muadil ürünler de işinizi görür fakat ucuz olacak diye hakkında pek bir şey bilinmeyen ürünleri tercih ederseniz beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir.

Muadil ürünler de işinizi görür fakat ucuz olacak diye hakkında pek bir şey bilinmeyen ürünleri tercih ederseniz beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir.
900 yok fiyat verdi eczane hocam. O kadar parayı ona vermek istemiyorum. 250-300 TL'ye de birkaç ürün var. Onları tercih edebilir miyim?

Hayır. Kremi kullanmadan önce sabunla güzel bir şekilde temizleyip kullansam aynı işi görür mü? Yoksa temizleme jeli şart mı?
Temizleme jeli daha iyi olur. Trendyol'da "temizleme jeli" diye arattığınızda çıkan ucuz ürünleri bence almayın. Gratis'ten falan alsanız daha iyi olur. Marka olarak The Purest Solutions, Celenes by Sweden, Maruderm önerebilirim. Alacağınız ürünün cilt tipinize uygun olması önemli.

Kullandığınız krem hangisi bu arada? Tretin ya da Eritretin gibi akne tedavisi için kullanılan kremlerden ise hassas cilt tiplerine uygun bir temizleme jeli almanız daha mantıklı olabilir.

Temizleme jeli daha iyi olur. Trendyol'da "temizleme jeli" diye arattığınızda çıkan ucuz ürünleri bence almayın. Gratis'ten falan alsanız daha iyi olur. Marka olarak The Purest Solutions, Celenes by Sweden, Maruderm önerebilirim. Alacağınız ürünün cilt tipinize uygun olması önemli.

Kullandığınız krem hangisi bu arada? Tretin ya da Eritretin gibi akne tedavisi için kullanılan kremlerden ise hassas cilt tiplerine uygun bir temizleme jeli almanız daha mantıklı olabilir.
Henüz kremlerin markasına bakamadım hocam eve gidince bakacağım. Doktor direkt yüzüme bakıp yazdı birşey. Cildimin ne tür olduğuna bakıp ona göre krem yazdığını zannetmiyorum. Gratis kart ile uyguna geliyor hocam. Dediğiniz markalardan birçok ürün var direkt link atmanız mümkün müdür Gratis üzerinden?

Henüz kremlerin markasına bakamadım hocam eve gidince bakacağım. Doktor direkt yüzüme bakıp yazdı birşey. Cildimin ne tür olduğuna bakıp ona göre krem yazdığını zannetmiyorum.
Gittiğiniz doktor öyle bir şey yaptıysa bence siz farklı bir doktora gidin tekrar.
Gratis kart ile uyguna geliyor hocam. Dediğiniz markalardan birçok ürün var direkt link atmanız mümkün müdür Gratis üzerinden?
Cilt türünüzü bilmeden öneri yapamam maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı