Yüz temizleme jeli tek başına yeter mı?

sf2delisi

Decapat
Daha fazla  
Yüz temizleme jeli almayı düşünüyorum. Bu jelin yanında birkaç şey tonik falan kullanıldigini duydum. Bunlari kullanmak gerekli mi yoksa jel tek başına yeter mi?

Benimde Yüz temizleme jelim var her gün iki defa kullanıyorum. Yanında Nemlendiricide kullanmaktayım.

Ne için kullanacaksın ki? Eğer yüzüm iyi şekilde temizlensin diyorsan yüz temizleme jeli yeterli. Gözeneklerim küçülsün diyorsan tonik kullanabilirsin. Tonik kullanıyorsan eğer, güneş kremi de kullanmak zorunlu gibi bir şey. Aslında zorunlu değil de tonikten sonra cildin daha korumasız olur güneşe karşı. Bir sıkıntı yaşamamak için güneş kremi de kullanabilirsin.

İz kalır ayrıca sivilcen varsa güneş kremi kullanmadan güneşe çıkarsan.

Yüzüm biraz fazla yağlı gibi jelde yağı kiri aliyormus yüzdeki ondan kullanacağım.

Yüzüm biraz fazla yağlı gibi jelde yağı kiri aliyormus yüzdeki ondan kullanacağım.
Benim de cildim yağlı, sadece yüz temizleme jeli kullanıyorum benim için yeterli oluyor. Sabah 1 akşam 1 kullanabilirsin. Fazlası zarar.

Benim de cildim yağlı, sadece yüz temizleme jeli kullanıyorum benim için yeterli oluyor. Sabah 1 akşam 1 kullanabilirsin. Fazlası zarar.
Sadece yüz temizleme jeli kullanıyorsunuz ve yetiyor mu gerçekten yağlı cildinize? Ben sadece yüzümü yağdan arındırıp direkt çıkarsam yüzüm 2 saate yağ deposuna dönüyor, ama sizin yüz tipiniz biraz daha az yağlıdır bilemem. Ama yani benim cildime de yapılacak pek bir şey yok tabii orası ayrı.

Evet sanırım az yağlı cildim
Belki kullanılan yüz temizleme jeline de bağlıdır bilmiyorum. Ailemin evinde geçici olarak aldığım bir yüz temizleme jeli var markası Nivea'ydı galiba o da 1-2 saat temiz tutuyodu sonra hemen yağlı oluyordu cildim.

Kendi kullandığım jel: Ceremony 400 ml Yüz Temizleme Jeli

Bundan önce de 500 TL'lik jel kullanıyodum 150 TL'ye bunu aldıydım aynı etkiyi gösterdi o yüzden bundan devam ediyorum akşama kadar yetiyor bana. Bazen dışarı çıkarken akneli ciltlere uygun güneş kremi kullanıyorum o da yağlanmayı azaltıyor gibime geliyor. Kameradan kendime bakıyorum cildim parlamıyor. Önceden cildimin parlamasından şikayet ederdim, farklı farklı şeyler deneye deneye biraz çözdüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…