İz kalır ayrıca sivilcen varsa güneş kremi kullanmadan güneşe çıkarsan.Ne için kullanacaksın ki? Eğer yüzüm iyi şekilde temizlensin diyorsan yüz temizleme jeli yeterli. Gözeneklerim küçülsün diyorsan tonik kullanabilirsin. Tonik kullanıyorsan eğer, güneş kremi de kullanmak zorunlu gibi bir şey. Aslında zorunlu değil de tonikten sonra cildin daha korumasız olur güneşe karşı. Bir sıkıntı yaşamamak için güneş kremi de kullanabilirsin.
Ne için kullanacaksın ki? Eğer yüzüm iyi şekilde temizlensin diyorsan yüz temizleme jeli yeterli. Gözeneklerim küçülsün diyorsan tonik kullanabilirsin. Tonik kullanıyorsan eğer, güneş kremi de kullanmak zorunlu gibi bir şey. Aslında zorunlu değil de tonikten sonra cildin daha korumasız olur güneşe karşı. Bir sıkıntı yaşamamak için güneş kremi de kullanabilirsin.
Benim de cildim yağlı, sadece yüz temizleme jeli kullanıyorum benim için yeterli oluyor. Sabah 1 akşam 1 kullanabilirsin. Fazlası zarar.Yüzüm biraz fazla yağlı gibi jelde yağı kiri aliyormus yüzdeki ondan kullanacağım.
Benim de cildim yağlı, sadece yüz temizleme jeli kullanıyorum benim için yeterli oluyor. Sabah 1 akşam 1 kullanabilirsin. Fazlası zarar.
Sadece yüz temizleme jeli kullanıyorsunuz ve yetiyor mu gerçekten yağlı cildinize? Ben sadece yüzümü yağdan arındırıp direkt çıkarsam yüzüm 2 saate yağ deposuna dönüyor, ama sizin yüz tipiniz biraz daha az yağlıdır bilemem. Ama yani benim cildime de yapılacak pek bir şey yok tabii orası ayrı.Benim de cildim yağlı, sadece yüz temizleme jeli kullanıyorum benim için yeterli oluyor. Sabah 1 akşam 1 kullanabilirsin. Fazlası zarar.
Evet sanırım az yağlı cildimSadece yüz temizleme jeli kullanıyorsunuz ve yetiyor mu gerçekten yağlı cildinize? Ben sadece yüzümü yağdan arındırıp direkt çıkarsam yüzüm 2 saate yağ deposuna dönüyor, ama sizin yüz tipiniz biraz daha az yağlıdır bilemem. Ama yani benim cildime de yapılacak pek bir şey yok tabii orası ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.