Yüz yüze konuşamıyorum

Aurqxx

Centipat
Daha fazla  
Hocam bu kızla 2 yıldır tanışıyorum. 1 ortak arkadaşımızın vasıtasıyla yan yana geliyorduk hep. Instagram'da vs konuşuyoruz ama iş okulda yan yana gelmek olunca sohbet edemiyorum. Ortak arkadaşımızda okula gelmeyi bıraktı.
Zilde karşılaşınca yanımada gelmiyorsun artık diyordu. Bir keresinde ilişkin vs var mı? Diye sormustum hayır yok dedi uzun süredir, şu anlıkta yapmayı düşünmüyorum. Millet çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor demişti.
Hatta bir keresinde onun yanındayken bir kız gelip instamı istemişti kullanmıyorum deyip geçmiştim.

Samimiyet var da bende anlam veremiyorum. Sanalda çok rahat yazıyorum ediyorum yüz yüze gelince gözüne bakınca kayboluyorum içinde.
O zaman derin bir nefes alıp kafanızdaki anlamsız negatif düşüncelerinizi bırakıp konuşmaya deneyebilirsiniz.Oda sizin gibi insan üstvarlık değil.

Hocam karşınızdaki de sizin bizim gibi etten kemikten bir insan. Eğer ki göz teması kurmaktan çekiniyorsanız ara sıra gözlerine bakıp çevreye bakarak konuşun. Göz teması için başka bir çözüm yok diye biliyorum. Derin nefes alıp vermeyi de unutmayın, o da çok rahatlatıyor insanı.

Hocam karşınızdaki de sizin bizim gibi etten kemikten bir insan. Eğer ki göz teması kurmaktan çekiniyorsanız ara sıra gözlerine bakıp çevreye bakarak konuşun. Göz teması için başka bir çözüm yok diye biliyorum. Derin nefes alıp vermeyi de unutmayın, o da çok rahatlatıyor insanı.
Hocam ilişki konusunda peki.

Anlamadım hocam. İlişki konusunda derken olur mu olmaz mı anlamında mı?

Aynen öyle, bir süre daha konuşup öyle biri olmadığımı göstermeye çalışacağım. Normaldede öyle biri değilim zaten.

Bugün tekrar konuştuk biraz daha iyiydim ama yinede biryerlere dalıyorum hep, espri yapamıyorum.

Kendini kasma dostum o da insan onun da duyguları var sonuçta ilk başlarda havadan sudan konuşun eğer utanıyorsan samimiyetiniz ilerlerse ilişki konularına geçebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı