2.5 cm ama sorduğum herkes yüzünde olduğun için kalırsın dedilerYazlık üniforma ile görünen yerlerde 4cm², görünmeyen yerlerde 20cm² sınırdır.
2.5 cm ama sorduğum herkes yüzünde olduğun için kalırsın dedilerYazlık üniforma ile görünen yerlerde 4cm², görünmeyen yerlerde 20cm² sınırdır.
Elinde olup olmamanin alakasini cozemedim bunun disinda bir fotografini atabilir misin?Yanağımda 2.5 Cm'lik doğum lekesi var, sağlık mülakatları yaklaştı. Sorun olur mu? Sonuçta benim elimde olan bir şey değil.
Bir arkadaşımın röntgende ciğerinde leke çıktığı için almadılar, onun hiç elinde değil hatta çocuk bunu bilmiyordu bile ama yine de şansınızı deneyin.Yanağımda 2.5 Cm'lik doğum lekesi var, sağlık mülakatları yaklaştı. Sorun olur mu? Sonuçta benim elimde olan bir şey değil.
Bir arkadaşımın röntgende ciğerinde leke çıktığı için almadılar, onun hiç elinde değil hatta çocuk bunu bilmiyordu bile ama yine de şansınızı deneyin.
Yanağımda 2.5 Cm'lik doğum lekesi var, sağlık mülakatları yaklaştı. Sorun olur mu? Sonuçta benim elimde olan bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.